Voor website en Webshop eigenaren die meer bezoekers willen

SEO Cursus: SEO als een Pro

Ontdek hoe je met de juiste strategie hoger in Google komt. Ik leid je stap voor stap door het proces en sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Laat je onderneming groeien en trek meer bezoekers naar je website met deze unieke SEO Cursus. Ik hou niets voor je achter. We gaan ALL-IN!

Lanceringsvideo november 2023 – Cursus staat 100% online
Ja, dit wil ik!
Meer dan 69 mensen gingen je voor:
SEO cursus 1
SEO cursus 2

Je komt maar niet hoger in Google?

De laatste algoritme-updates van Google, zoals de ‘Helpful Content Updates’ & ‘Spam Updates’, hebben veel websites getroffen. Deze websites zijn sinds december 2022 flink gedaald in Google. Van alle SEO-checks die ik dit jaar heb uitgevoerd (meer dan 50!), hadden alle websites één ding gemeen:

Zoekwoorden herhaalt op de bekende plekken.

Geen (goed) gebruik van interne links.

Geen logische websitestructuur.

De SEO-methodes van vorig jaar werken niet meer. Wil je je website hoger in Google laten scoren, dan is een goede websitestructuur cruciaal.

SEO cursus 3
SEO cursus 4

#1 in Google met de juiste woorden

Door de juiste woordkeuze kan je website beter scoren in Google. Een hogere ranking in de organische zoekresultaten leidt tot meer bezoekers, meer leads en meer klanten. Zoekmachine optimalisatie gaat niet alleen over het afstemmen van je website op het Google-algoritme, maar ook over het voldoen aan de behoeften van je bezoekers.

Goede SEO is meer dan alleen de techniek goed op orde hebben of het plaatsen van de juiste teksten op je eigen website.

SEO cursus 5
“Je merkt aan alles dat hij van de hoed en de rand weet als het gaat om SEO. En daarnaast heeft hij ook kennis van website conversie, funnels en overige marketingzaken. Deze kennis deelt hij in de online community met online trainingen en live vraag- en antwoordsessies. Hierdoor onderscheidt hij zich met zijn kennis, hulp en begeleiding echt van anderen.”

Dennis Jansen

Develop Training & Coaching

Wordt een Autoriteit en laat je Expertise zien (EEAT)

Door te laten zien dat je expertise hebt over het onderwerp waar je website over gaat, toon je aan dat jij de autoriteit bent die mensen zoeken voor antwoorden op hun vragen die ze via zoekmachines stellen. Omdat dit je betrouwbaarheid verhoogt, is de kans ook groter dat je posities zullen verbeteren.

Websites die de topposities in Google innemen, worden vaak gezien als marktleiders of als de nummer één autoriteiten in hun vakgebied.

SEO cursus 6
SEO cursus 7

Eindelijk een SEO cursus waar je wel alles leert: SEO als een Pro

Na het volgen van deze SEO cursus beheers je alle vaardigheden om je website sneller te maken en heeft je website een betere structuur, zodat je hoger in Google komt en meer verkeer naar je website krijgt. Dit krijg je met behulp van mijn praktische tips en toegang tot mijn waardevolle werkboeken, in slechts 6 maanden tijd, zelfs als je geen technische kennis hebt.

Deze unieke SEO Cursus is gebaseerd op 10 jaar SEO ervaring en resultaten, die het probleem van een lage positie in Google oplost en je meer verkeer naar je website brengt, zonder dat je nog langer tijd en geld verspilt aan SEO cowboys met halve verhalen.

Meld je aan
SEO cursus 8

Gebaseerd op behaalde resultaten

Een unieke SEO cursus geboren uit behoefte. Of het nu ter sprake komt in een Facebook-groep, openbaar forum of zelfs tijdens een kennismakingsgesprek, steeds weer hoor ik dezelfde vragen en opmerkingen: 

Ik heb alles al geprobeerd, maar niets lukt.

Ik heb al duizenden euro’s uitgegeven aan SEO specialisten.

Mijn concurrentie is te hoog.

Wat doe jij dan anders in je SEO training dan de internet cowbows?

Ik kan deze kennis toch overal online vinden?

Je kunt toch niet beloven dat ik bovenaan in Google kom?

Ken jij dan wel het geheim van Google?

Niemand kent het geheim van Google.
Maar de resultaten van de afgelopen 10 jaar liegen niet. Mijn zoekmachine optimalisatieformule werkt!

Toegankelijk voor iedereen, met iedereen

Deze SEO cursus is ontwikkeld zodat deze voor iedereen is te volgen, maar een persoonlijke inzet is vereist om de gewenste resultaten te behalen. Gedurende je leertraject sta je er niet alleen voor. Je krijgt direct een maand lang toegang tot ondersteunende resources en een plek in de community met medecursisten om je op weg te helpen naar jouw SEO-succes.

Direct toegang
SEO cursus 9
SEO cursus 10
“Sven is naast een gepassioneerd iemand, ook zeer prettig in de manier van uitleg en heeft een zeer mooi product opgezet in de vorm van community, website met goede trainingen en webinars naast een mooie en duidelijk app voor mobiel gebruik.
Met de 2 wekelijkse webinars met community deelnemers leer je elkaar en elkaars issues kennen, die goed besproken worden en voorzien van tips en software waarmee je jou issues kunt aanpakken.”

Ron Termeer

Uw-drukwerk.online

SEO Strategie

Ik heb SEO opgedeeld in drie onderscheidende pilaren. Samen vormen ze de ideale driehoek voor het zetten van gerichte stappen. SEO is een langetermijnstrategie. Wanneer je SEO goed inzet, zal je je investering absoluut terugverdienen.

On Page SEO

Het optimaliseren van de inhoud en elementen op individuele pagina’s van je website. Dit omvat o.a. zoekwoord optimalisatie, meta tags, hoogwaardige inhoud, en gebruikservaring.

Off Page SEO

Activiteiten buiten je website om de autoriteit en online zichtbaarheid te verbeteren. Dit gaat om het verkrijgen van backlinks d.m.v. linkbuilding, actief zijn op social media, lokale SEO beoefenen, en gastbloggen.

Technische SEO

Het optimaliseren van technische aspecten voor een betere crawleerbaarheid en indexeerbaarheid door zoekmachines. Denk aan laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, redirects, en een veilige SSL-verbinding.

Online SEO cursus zonder geheimen

In deze SEO cursus neem ik je mee vanaf de strategie en de tekentafel tot aan de eerste pagina van Google, zodat niets meer onbekend voor je is en je in je eigen tempo mijn begrijpelijke lessen gemakkelijk kunt volgen en toepassen in de praktijk.

Deze SEO cursus bestaat op dit moment uit 6 modules waarin ik je mee neem in de wereld van zoekmachine optimalisatie.

Dit wil ik!
SEO cursus 11
SEO cursus 12

Dit ga je leren

Nu beschikbaar!

Module 1: Begin vanuit een ijzersterke strategie

We beginnen met reflecteren en het ontwikkelen van een ijzersterke strategie. We nemen je bedrijf onder de loep, bepalen je doelgroep en de capaciteit van je bedrijf. Zodra je je haalbare zakelijke doelen duidelijk hebt, kun je een ijzersterke strategie formuleren. Ik voorzie je van praktische opdrachten en invulbare werkboeken, zodat je niet alleen ziet waar je kansen liggen, maar ook wat je knelpunten zijn.

Doelgroep bepalen met buyer persona.

Capaciteit van je bedrijf bepalen.

Haalbare doelen stellen.

Nu beschikbaar!

Module 2: Hoger in Google met de juiste zoekwoorden

Je pagina’s worden gevonden met de woorden waar op wordt gezocht. Een zoekwoorden onderzoek mag daarom niet ontbreken. Leer een zoekwoorden onderzoek uitvoeren met gratis en betaalde tools en ontvang een mijn template. Zodra je deze module hebt afgerond hoef je niet meer te schrijven vanuit je onderbuik gevoel, maar ga je doelgericht aan de slag a.d.h.v. echte data uit Google en weet je precies met welke woorden je het beste kunt starten voor het snelste resultaat.

Zoekwoorden onderzoek uitvoeren.

Dit zijn vaak andere woorden dan je verwacht.

Welke zoekwoorden met zoekvolume/concurrentie kies je eerst voor het snelste en beste resultaat.

Nu beschikbaar!

Module 3: Hier plaats je je zoekwoorden

Leuk, al die zoekwoorden, maar waar plaats je ze op je pagina? Voordat je dit doet, is het belangrijk om de zoekintentie van je doelgroep te begrijpen. Door de zoekintentie te begrijpen, kun je content creëren die echt aansluit bij wat je bezoeker zoekt. In deze module leer je hoe je je pagina opbouwt met de juiste zoekwoorden uit module 2, hoe je de zoekintentie herkent en benut, en hoe je je lezer aanspoort tot actie. Want aan een pagina die hoog in Google scoort, maar niet converteert, heb je niets.

De beste plekken voor je zoekwoorden.

Zoekintentie herkennen en benutten.

Lezers aansporen tot actie.

Nu beschikbaar!

Module 4: Content dat wel werkt en voor je werkt

Omdat je steeds meer content gaat maken, kun je het overzicht kwijtraken. Daarom leer ik je in deze module hoe je je content groepeert en wat nu de echte kracht achter content is door gebruik te maken van Pillar content en Cluster content. We gaan de structuur van je website op orde brengen en verschillende soorten content voorbeelden bekijken waarmee je meer verkeer naar je website haalt, zoals social media, gastbloggen, lokale SEO en linkbuilding.

Structureer je website met pillar en cluster content.

Verschillende soorten content die verkeer verhogen.

Linkbuilding strategieën.

Nu beschikbaar!

Module 5: Technische SEO

De technische aspecten van SEO worden vaak als het meest uitdagend ervaren. Echter, eenmaal goed ingesteld, is het slechts een kwestie van onderhoud. We optimaliseren je website voor snelheid, verbeteren URL’s, schakelen oude URL’s door, implementeren broodkruimels en voegen schema data toe. Zo maken we het voor zoekmachines zo makkelijk mogelijk om je website te begrijpen.

Meta-titels en Meta-omschrijvingen optimaliseren.

ALT-tags van je afbeeldingen instellen.

Schema markup toevoegen.

Broodkruimels implementeren.

Table of Contents implementeren.

URL’s verbeteren en doorverwijzen.

Interne links verbeteren.

Mobiele weergave checken en verbeteren.

Website snelheid verbeteren.

Aanmelden bij Google (Search Console).

En nog veel meer…

Nu beschikbaar!

Module 6: Meten en verbeteren

Door te meten weet je of je inspanningen lonen. Ik toon je hoe je zowel met gratis als betaalde tools je zoekposities kunt bijhouden. Daarnaast geef ik advies over wat je beter wel en niet kunt meten. Ik laat je mijn belangrijkste KPI’s zien en hoe je dit meet met Google Analytics 4 i.c.m. Google Search Console en hoe je je bestaande content het beste kunt verbeteren.

Gebruik van Google Analytics 4 in combinatie met Google Search Console

Zoekresultaten posities monitoren.

Inzicht in wat wel en niet gemeten moet worden.

Belangrijke KPI’s om resultaten te volgen

Mijn strategie om bestaande content te verbeteren.

Meer dan 30.000 extra bezoekers per maand door 1 woord aan te passen!

Bruidspaleis
SEO cursus 13

Begin met deze zoekwoorden voor het beste en snelste resultaat

Een zoekwoorden onderzoek met honderden tot duizenden woorden kan soms wat overweldigend zijn. Waar moet je beginnen? Ga je voor zoekwoorden met het meeste volume, of voor zoekwoorden met de laagste concurrentie? Misschien kies je voor een combinatie van beide werelden?

SEO lawine theorie: ik leer je voor welke zoekwoorden jouw website klaar is, want Google vertrouwt je website niet direct. Met deze strategie haal je het snelst de beste resultaten.

Direct toegang
SEO cursus 14

Hoe je wel SEO content maakt met ChatGPT

Veel tekstschrijvers zijn geen voorstander van AI. Logisch, want een robot kan toch niet beter schrijven dan een goede tekstschrijver? In deze SEO cursus laat ik je zien hoe de eigen AI van Google (RankBrain) werkt en hoe je programma’s als ChatGPT effectief kunt inzetten om content te schrijven voor je website, zonder dat je eigen persoonlijke touch en expertise verloren gaat.

Nu aanmelden
SEO cursus 15
SEO cursus 16
SEO cursus 17

Domeinnaam van je website wijzigen

Als je de domeinnaam van je website gaat wijzigen, dan verhuis je je website van domeinnaam A naar B. Om te voorkomen dat je 100% van je SEO waarde verliest met deze verhuizing en om ervoor te zorgen dat je oude URL’s uitkomen op de nieuwe URL’s zul je deze moeten doorschakelen. Hoe je dit doet en waar je rekening mee moet houden, dat leg ik je uit.

Direct toegang
SEO cursus 18
“Sven heeft een screening van de website gedaan en die uitgebreid met ons besproken. Hij is erop gericht zijn kennis over te dragen. Sven heeft de call voor ons opgenomen zodat we alles in alle rust terug kunnen kijken. Onder de indruk van Sven als het gaat om zijn kennis van SEO”

Tineke Bartelds

Biljoenkeur

SEO Specialist met meer dan 10 jaar SEO ervaring – Sven Kersten

Als online marketeer heb ik meer dan 10 jaar SEO ervaring opgebouwd en weet ik ondertussen wat wel werkt en niet werkt. Zo beheer ik als SEO specialist, websites met honderden en duizenden bezoekers per dag.

Ambitieuze online ondernemers helpen om de ideale website neer te zetten, een website die goed wordt gevonden in Google en daadwerkelijk klanten oplevert – dat is wat ik het allerliefste doe. We willen allemaal de juiste klanten aantrekken, impact maken én meer omzet maken. Maar dan wel op een manier die bij jou als ondernemer past. Ik denk met je mee.

SEO cursus 19

BONUS: 1 maand community toegang (t.w.v. 60,- per maand)

Naast een levenslange toegang tot deze SEO cursus krijg je 1 maand all-in toegang tot mijn online marketing community:

24/7 je vragen stellen.

2 x meedoen met de live Q&A via Zoom waar je al je onlinemarketing (dus ook SEO!) vragen kunt stellen.

Je website laten beoordelen tijdens de live website feedback sprint.

Alle video-opnames terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Alle live kennissessies met praktische tips over SEO en andere onlinemarketing pilaren.

Toegang tot alle andere cursussen, zoals Google Analytics 4, Google Search Console, Google Tag Manager en meer.

Toegang tot een grote database met ChatGPT AI prompts die je dagelijks werk makkelijker maken.

Kom in contact met andere gelijkgestemden en breid je netwerk uit. Samen staan we sterker.

Krijg direct toegang

Geprikkeld met kennis

BONUS: Je krijgt toegang tot de live groep calls

Geen vooraf opgenomen webinars, maar echte interactie met groepsleden. Meerdere keren per maand word je gestimuleerd met onlinemarketing inzichten waarvan je het bestaan niet kende. Als je niet weet dat iets bestaat, zal je er ook nooit over nadenken.

Of het nu gaat om een live Q&A waar je je vragen kunt stellen, een exclusieve webinar die alleen binnen de community wordt gehouden, of een uitdaging die je net dat zetje geeft.

Laat je motiveren en begeleiden door de onlinemarketing ervaringen van anderen en ga direct aan de slag.

SEO cursus 20
SEO cursus 21

BONUS: Opnames terugkijken wanneer het je uitkomt

Als ondernemer heb je een druk schema, dat snap ik. Daarom worden alle live groepsgesprekken opgenomen en exclusief voor jou beschikbaar gemaakt in de community.

Op deze manier kun je op elk gewenst moment van de dag de opnames in de community terugkijken, wanneer het jou uitkomt. Die belangrijke vergadering hoeft niet te worden verzet!

BONUS: Een fijne groep met enthousiaste online ondernemers

Binnen deze exclusieve groep van gelijkgestemden zul je vooruitgang boeken met je eigen onderneming. Dit platform fungeert als een kennisbron die je dagelijks uren bespaart. Mijn 15-jaar ervaring zorgt ervoor dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Je krijgt een platform om je vragen te stellen en ontvangt eerlijke antwoorden van iemand die de weg al heeft bewandeld.

SEO cursus 22
SEO cursus 23
SEO cursus 24

BONUS: Online marketing kennis in je broekzak

Heb je een snelle vraag of wil je je business buddy een antwoord geven, terwijl je in de lift staat? De app is te downloaden in de Apple Appstore & Google Play Store.

Volg een online training in de academie

Post een bericht

Neem deel aan een groepsgesprek

Waar en wanneer je maar wilt.

Dit wil ik!

Reviews

Dit zeggen anderen:

Gees Welmers
Gees Welmers

Ik ben heel blij met Spixels. Ik krijg op het gebied van SEO goede adviezen, een heldere uitleg en hulp. Praktisch en leerzaam. Daarnaast een leuk en plezierig persoonlijk contact.

Team Illustrify
Team Illustrify

Als iemand mij zou vragen in enkele woorden Spixels te beschrijven zou dat voor mij heel lastig zijn, dus ik ga het ook niet kort houden. Ik kwam in contact met Sven van Spixels via via (FB geloof ik), en vanaf het eerste moment was het duidelijk dat ik de juiste keuze had gemaakt voor mijn SEO-behoeften. En veel meer dan dat. Sven heeft niet alleen de volledige controle over SEO en websitebeheer op zich genomen, maar ook consequent meer geleverd dan beloofd. Hij staat voor je klaar voor kleine en grote dingen (feedback, aanpassingen, strategie-besprekingen, etc.) en probeert echt tot de kern te komen van wat je nodig hebt en hoe je dat het best kunt verwezenlijken. Hij onthult verborgen kennis waarvan je nooit wist dat je dat verlangde te kennen. Dat dat hetgeen is waarmee je level-up gaat. De communicatie met Sven is superieur; hij is duidelijk, concreet en gaat uitgebreid in op onze behoeften. Wat me het meest opvalt, is hoe hij echt investeert in zijn klanten als individuen, wat getuigt van een unieke, persoonlijke benadering in zijn werk. Sinds ik met Sven werk, heb ik aanzienlijke verbeteringen gezien: meer leads, meer verkopen, meer naamsbekendheid, en een betere structuur op mijn website. Nog indrukwekkender is de hoeveelheid kennis die ik heb opgedaan door onze samenwerking. Daar ben ik nog wel het meest dankbaar voor. Kies voor Spixels als je professionaliteit en expertise je meer aan het hart gaat dan koopjes jagen. Ik beloof je dat Sven alle verwachtingen overtreft. Ik zou hem zonder enige twijfel aanbevelen. Hij werkt hard, levert meer dan hij belooft en is volledig toegewijd aan het succes van je project.

Ina van Berkum
Ina van Berkum

Ik ben super blij dat ik de training bij Sven kon volgen. Gewoon doen wat de video zegt, eerst even kijken waar het heen gaat en dan nog een keer waarbij ik steeds het beeld stil heb gezet om de handelingen ook zelf uit te voeren…. Op die manier kon zelfs ik het voor elkaar krijgen.

Niet alleen het installeren en de tag goed op mijn webshop te krijgen, maar vooral de voorbeelden, wat je echt moet weten en volgen vond ik erg fijn. Best practice zo gezegd.

Dus absoluut een aanrader, voor mensen die zoals ik helemaal blanco er in stappen. Maar ook voor mensen die al veel verder zijn. En natuurlijk is de bijbehorende community een absolute bonus. Daar kan je gewoon alles vragen, kom je andere ondernemers tegen die kunnen inspireren. En Sven legt gewoon alles geduldig uit en gaat geen onderwerp uit de weg omdat je een beginner bent. Zo groei nog eens echt met grote stappen!

BONUS: Je krijgt ook toegang tot deze masterclasses!

Masterclass: Strategische Salespage

Begin met je belofte! In deze masterclass deel ik inzichten en toon ik voorbeelden van strategisch ontworpen verkooppagina’s. Ik leg uit waar je begint, hoe je afsluit en wat je vooral niet moet doen.

Doorloop de Know, Like, Trust, Buy-fase en speel in op de psychologie van je bezoeker door zorgvuldig na te denken over je verkooppagina.

SEO cursus 25
SEO cursus 26
SEO cursus 27

Masterclass: WordPress sneller maken met één plugin

Het versnellen van je website is mogelijk met slechts één plugin. In deze Masterclass toon ik je hoe goed mijn blogpagina nu presteert en wat de impact is wanneer ik de plugin deactiveer.

Daarna neem ik je mee door de plugin en toon ik je binnen een uur welke instellingen cruciaal zijn. Ik wijs je op de instellingen die je gemakkelijk kunt aanpassen en welke wat meer aandacht vereisen.

SEO cursus 28

SEO als een Pro

397,-

Actie is geldig tot 19 november om 23:59 uur

Dit is wat je leert:

IJzersterke strategie, zodat je start met een plan.

Zoekwoorden onderzoek uitvoeren.

Welke woorden zorgen het snelst voor de meeste bezoekers.

Waar je je zoekwoorden plaatst.

Hoe je voldoet aan de zoekintentie van je zoekwoorden.

Je websitestructuur verbeteren met pillar en cluster content.

De kracht van backlinks en hoe ze werken.

Technische SEO.

Resultaten meten en verbeteren.

Meer dan 69 mensen gingen je voor:
SEO cursus 29
SEO cursus 30

+ BONUS!

1 maand toegang tot de volledige community!

€ 60,-

GRATIS

Toegang tot alle andere cursussen, zoals Google Analytics 4, Google Search Console, Google Tag Manager en meer.

24/7 je online marketing vragen stellen.

2 x meedoen met de live Q&A via Zoom waar je al je (SEO) vragen kunt stellen.

Alle video-opnames terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Alle (WordPress) code snippets voor meer maatwerk in je website.

Toegang tot een grote database met ChatGPT AI prompts.

Kom in contact met andere gelijkgestemden en breid je netwerk uit.

Masterclass: WordPress sneller maken met 1 plugin.

Masterclass: Strategische Salespage.

iPhone App.

Android App.

Direct toegang

FAQ

Veelgestelde vragen

Is dit wel iets voor mij?

Als jij een enthousiaste online ondernemer bent die meer uit zijn of haar bedrijf wil halen met behulp van SEO, dan zit je hier zeker goed. Of je nu video cursussen volgt of bij de live sessies aanwezig bent om erachter te komen waarom jouw website niet gevonden wordt. Er is altijd kennis wat je kunt gebruiken om je beter te laten scoren in de zoekmachines. Je bent niet alleen en we helpen elkaar.

Is dit ook voor webshops?

100%. Zeker als het gaat om Pillar en Cluster content.
Je categorie pagina’s laten groeien met behulp van ondersteunende content werkt altijd heel goed.

SEO is toch alleen de Yoast, RankMath of andere plugin invullen?

Deze tools nemen een hoop werk uit handen, maar zijn maar een klein onderdeel van SEO. Deze plugins doen geen zoekwoorden onderzoek, maken geen websitestructuur, geen backlinks, etc.

Wat als ik een digibeet ben?

De kracht van deze community is eenvoud. Alles uitgelegd in begrijpbare taal. Je kunt je vragen live stellen in de Q&A’s en kennissessies of in de besloten groep door een bericht te posten. Geen vraag is te gek. Iedereen kan het.

Moet ik een specifieke opleiding gevolgd hebben om deze cursus SEO te kunnen volgen?

Je hebt geen opleiding nodig om deze seo cursus goed te kunnen volgen. Ik vertel je alles wat ik weet in begrijpbare taal.

Wat onderscheidt jouw cursus van alle andere SEO cursussen die er zijn?

Van alle SEO cursussen die ik in Nederland heb gezien hebben ze één ding gemeen: ze vertellen niet alles of ze niet praktisch waardoor je het niet zelf kunt implementeren.

Krijg ik persoonlijke ondersteuning of begeleiding tijdens de cursus?

De eerste maand krijg je gratis toegang tot de community waar je al je SEO vragen kunt stellen. Na deze gratis maand krijg je de mogelijkheid om te verlengen voor een lager bedrag.

Wat gebeurt er als de SEO-regels veranderen, wordt de cursus dan bijgewerkt?

Ja, je krijgt toegang tot alle updates.

Krijg ik toegang tot extra resources of hulpmiddelen als onderdeel van de cursus?

Ja, je krijgt praktische werkboeken om o.a. je ideale klant te beschrijven en je zoekwoorden onderzoek in op te slaan.

Is er een geld-terug-garantie als ik niet tevreden ben met de cursus?

Als je binnen 14 dagen besluit dat dit niets voor jou is, krijg je zonder vragen je geld terug. Ik wil dat jij tevreden bent.

Wat betekent SEO?

SEO is een Engelse afkorting en staat voor: Search Engine Optimization
In het Nederlands betekent dit: Zoekmachine Optimalisatie

Community vragen:

Wanneer zijn de live Q&A’s via Zoom?

De live Q&A’s via Zoom zijn iedere oneven week op donderdagmiddag om 16.00 uur. Kijk voor de actuele data in de agenda.

Wat als ik geen tijd heb om bij de Q&A te zijn?

We hebben het allemaal druk en een volle agenda. Ik snap dat je niet bij alle live zoom calls aanwezig kunt zijn. Daarom neem ik ze allemaal voor je op, zodat je ze terug kunt kijken wanneer je wel tijd hebt.

Online marketing informatie kan ik toch overal vinden?

Ja, dat kan zeker, als je daar tijd voor hebt. Maar mijn 15 jaar ervaring en de fouten die ik heb gemaakt hoef jij niet te maken. Door mijn bewezen stappenplan te volgen met de juiste focus haal je zeker je doelen.

Deze community is de eerste stap naar succes in je business. Jij kan dit en ik ga je daarbij helpen!

Krijg direct toegang

De 6 geheimen van een succesvolle website

Leer hoe je jouw website succesvol maakt, met dit waardevolle e-book. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox.

[LM] De 6 geheimen van een succesvolle website
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 essentiële tips om je website veilig en online te houden

Leer direct hoe je jouw website veilig houdt met deze vijf gratis tips. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google

Leer direct hoe je jouw website beter online vindbaar maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox!

[LM] 5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

9.00 uur ben ik weer online!

👋 Hi, heb je een vraag? Stuur mij hier een bericht.