Voor Enthousiaste online ondernemers

Beter resultaat met online marketing
in de Spixels Community!

Word lid van mijn exclusieve community en leer alles over SEO, online marketing, webdesign en nog veel meer.
Laat jouw onderneming groeien met de live kennissessies en online cursussen.

Start je 2 weken gratis toegang!
Je krijgt direct toegang!

Jouw succes is mijn succes!

Deze online marketing community is gericht op het verbeteren van jouw kennis op het gebied van SEO, online marketing, webdesign en nog veel meer. Zo leer jij in no time hoe je meer websitebezoekers krijgt en hoe je die bezoekers omzet in klanten.

Door het delen van alle kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen 15 jaar, hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Samen met de kracht van verbinding kom je via deze community in contact met andere gelijkgestemden die tegen dezelfde uitdagingen aan lopen. Je bent niet alleen en ik help je graag.

Deze online marketing community is alles wat je nodig hebt voor jouw eigen online succes. Doe je mee?

2 weken gratis uitproberen!
Online marketing community 1
Online marketing community 2
“Je merkt aan alles dat hij van de hoed en de rand weet als het gaat om SEO. En daarnaast heeft hij ook kennis van website conversie, funnels en overige marketingzaken. Deze kennis deelt hij in de online community met online trainingen en live vraag- en antwoordsessies. Hierdoor onderscheidt hij zich met zijn kennis, hulp en begeleiding echt van anderen.

Dennis Jansen

Develop Training & Coaching

Je bent echt niet de enige

Herken je dit?

Jouw website is al een tijd “live” en je weet niet zeker of deze de gewenste resultaten oplevert.

Lokale klanten kunnen je bedrijf niet vinden.

Je hebt geen idee waar je moet beginnen als het gaat om vindbaarheid in Google.

Je hebt niemand die je snel kan helpen als er iets is met je website.

Jouw concurrenten hebben hun online aanwezigheid verbeterd en je bent bang dat ze je inhalen.

De telefoon gaat niet meer over en je ontvangt minder e-mails dan je zou willen.

Je website is traag en daardoor loop je klanten en verkopen mis.

Je maakt je zorgen over je verkoopcijfers, omdat ze niet laten zien wat je had verwacht.

Je wilt graag meer terugkerende bezoekers.

Je hebt het gevoel dat je huidige marketingstrategie niet genoeg geld oplevert.

LEvel up!

Meer website bezoekers?

Hoe zou het voor je zijn als je meer bezoekers op je website krijgt? En die bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden, zodat je meer omzet krijgt zonder dat je hier dag en nacht mee bezig bent? Want dat is wat een goede marketingstrategie in combinatie met SEO voor jouw business kan doen en je gaat leren in de community.

Als je geen stappen durft te zetten, kom je ook niet vooruit. En als jij het niet doet, doen jouw concurrenten het wel. Voor je het weet blijven jouw toekomstdromen ook echt dromen… Tijd voor actie dus!

Jij maakt het verschil

Het is jouw bedrijf en jij bent de sterkste schakel, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wij zijn er ook voor jou.

Online marketing community 3

Kom ook bij de club

Dit is wat je krijgt:

Toegang tot de gehele community

Live Q&A’s waar je al je vragen stelt

Maandelijkse Live website feedback sprints

Maandelijkse Live kennissessies

Cursussen over SEO en online marketing

Google Tag Manager cursus

Google Search Console cursus

Alle video-opnames terugkijken

Een groep van enthousiaste ondernemers

Alle code snippets

En nog veel meer 👇

Tijdelijk aanbod
Je krijgt direct toegang!

Focus

Met een goede focus haal je doelen

Haal je doel

Vanaf het moment dat ik ben gaan werken aan gerichte doelen in mijn bedrijf, ben ik enorm gaan groeien. Daarom is het nodig om eerst een goede strategie op te zetten om vervolgens je plannen uit te voeren. De tools in de community helpen je hierbij.

Veel ondernemers zoals jij en ik hebben vaak de beste ideeën. We zien overal brood in en hebben al snel inspiratie om hier iets van te maken om anderen te helpen, maar ook om er uiteindelijk zelf iets aan te verdienen.

Hoe makkelijk is het om aan iets te werken, het niet af te maken en te starten aan ‘the next big thing’. Herken je dit ook?

Wil jij ook meer uit je business halen? Dan heb ik iets moois voor je!

Online marketing community 4

Reviews

Dit zeggen anderen:

trustpilot
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen

Spixels ervaring zeer positief!

Sven, dank je wel voor je input en goede werk, zeer kundig, ik kom graag bij je terug.

trustpilot
Arana Holding
Arana Holding

Zijn succes is ons succes.

Spixels support ons op verschillende vlakken en helpt ons groeien tot een succesvol online bedrijf op het gebied van circulair hout, staal en kussens. Hierin ondersteund Sven in de breedste zin van het woord. Zijn succes is ons succes.

trustpilot
Develop Training & Coaching
Develop Training & Coaching

Sven heeft mij geholpen met het SEO…

Sven heeft mij geholpen met het SEO optimaliseren van mijn blog. Je merkt aan alles dat hij van de hoed en de rand weet als het gaat om SEO. En daarnaast heeft hij ook kennis van website conversie, funnels en overige marketingzaken. Hierdoor onderscheidt hij zich met zijn kennis, hulp en begeleiding echt van anderen. Ook heeft hij een online community met online trainingen en live vraag- en antwoordsessies Kortom: van harte aanbevolen.

Geprikkeld met kennis

Krijg toegang tot de live groep calls

Geen vooraf opgenomen webinars, maar echte interactie met leden uit de groep. Je wordt meerdere keren per maand geprikkeld met online marketing kennis waar je het bestaan niet van wist. Als je niet weet dat iets bestaat, dan zul je er ook nooit over na gaan denken.

Of het nu gaat om een live Q&A waar jij je vragen mag stellen, een exclusieve webinar die alleen in de community gegeven wordt of een challenge om je die schop onder je kont te geven.

Laat je inspireren en leiden door de online marketing ervaring van anderen en ga direct aan de slag.

Online marketing community 5

Vraag en antwoord (Q&A)

Loop je ergens tegenaan met je website? Heb je alles al geprobeerd, maar kom je niet verder? Is je website niet snel genoeg? Of krijg je niet genoeg bezoekers omdat je website ergens op pagina 10 in de zoekresultaten staat?

Voor deze (en alle andere) vragen kun je terecht in de live Q&A groep calls waar ik en andere ondernemers jouw vragen met alle aandacht beantwoorden.

Ja, beantwoord mijn vragen!
Online marketing community 6
Online marketing community 7

Website feedback sprints

Loop je ergens tegenaan met je website? Heb je alles al geprobeerd, maar kom je niet verder? Is je website niet snel genoeg? Of krijg je niet genoeg bezoekers omdat je website ergens op pagina 10 in de zoekresultaten staat?

Voor deze (en alle andere) vragen kun je terecht in de live Q&A groep calls waar ik en andere ondernemers jouw vragen met alle aandacht beantwoorden.

Ja, beoordeel mijn website!

Kennis-sessies

Geen vooraf opgenomen webinars, maar een live kennissessie waarin je geprikkeld wordt en inspiratie krijgt om jouw onderneming te laten groeien. Zo blijf je op de hoogte van de laatste online marketing trends en krijg je een kijkje achter de schermen bij Spixels. Er komen casestudies aan bod en ik laat je zien welke tools ik gebruik om mijn doelen te halen.

Ja, ik wil die kennis!
Online marketing community 8
Online marketing community 9

Opnames terugkijken wanneer je wilt

Jij als ondernemer hebt het druk, dat begrijp ik. Daarom worden alle live groep calls opgenomen en speciaal voor jou beschikbaar gesteld in de community.

Zo kun jij op ieder moment van de dag, wanneer het jou uitkomt de opnames terugkijken in de community. Die belangrijke meeting kan gewoon doorgaan!

Opnames terugkijken

Jouw succes is mijn sucess!

“Sven Kersten”

Een groep met enthousiaste online ondernemers

In deze exclusieve groep van gelijkstemden ga jij stappen maken in je eigen onderneming. Dit platform is een bron van kennis die je uren per dag oplevert. Mijn kennis van de afgelopen 15 jaar zorgt ervoor dat jij het wiel niet nog een keer hoeft uit te vinden. Je krijgt een podium waar je je vragen kunt stellen en waar je een eerlijk antwoord krijgt van iemand die daar al is geweest.

Online marketing community 10
Online marketing community 11

Alle online marketing kennis in je broekzak

Snel je vraag stellen of je buddy een antwoord geven, terwijl je in de lift staat? De community werkt ook op je smartphone of tablet.

Volg een online cursus, schrijf een bericht, open een groepscall en nog veel meer.

Reviews

Dit zeggen anderen:

"De service die Spixels.nl biedt is fantastisch, Sven denkt altijd nèt wat verder dan dat ik doe, geeft een seintje wanneer er een nieuwe ontwikkeling beschikbaar of nodig is en doet wat hij belooft. Ik raad hem zelfs aan bij mijn klanten!"

trustpilot
Riddersma
Riddersma

De kennis in community van Sven is echt groots ….

De community van Sven is echt super fijn. Hijzelf heeft een enorme kennis van bv beveiliging en SEO. De training met meerdere modules over de overgang van Google analytics en de veranderingen die daardoor gaan komen wordt erg fijn en helder uitgelegd. Pure meerwaarde voor wie op de hoogte wil blijven maar zelf niet zo goed in die materie zit of geen tijd heeft daar in te duiken. Hier vind je dus alles wat je nodig hebt en gaat de diepte in , zonder dat je het spoor bijster raakt. Er zit dus ongelofelijk veel kennis in deze community en alle modules die al geplaatst zijn. Dikke aanrader! Joannette

trustpilot
Develop Training & Coaching
Develop Training & Coaching

Sven heeft mij geholpen met het SEO…

Sven heeft mij geholpen met het SEO optimaliseren van mijn blog. Je merkt aan alles dat hij van de hoed en de rand weet als het gaat om SEO. En daarnaast heeft hij ook kennis van website conversie, funnels en overige marketingzaken. Hierdoor onderscheidt hij zich met zijn kennis, hulp en begeleiding echt van anderen. Ook heeft hij een online community met online trainingen en live vraag- en antwoordsessies Kortom: van harte aanbevolen.

MEER, MEER, MEER

Wacht, er is meer!

Online cursussen

In de community vind je ook een academie waarin je meer leert over SEO, conversie-optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, websites maken en nog veel meer.

Je krijgt niet alleen toegang tot al het lesmateriaal, maar je krijgt ook de mogelijkheid om te bepalen wat jij terugziet in de academie. Ik maak de content graag voor je.

Waarom zou je apart voor een cursus betalen om deze vervolgens op de plank te leggen ‘voor later’ als je direct toegang kunt krijgen tot alle cursussen binnen deze community? Bij Netflix hoef je toch ook niet apart te betalen als je een serie wilt bingewatchen?

Direct toegang tot de cursussen
Online marketing community 12

Bonus

Je krijgt ook toegang tot:

ChatGPT Prompts

Je kent ongetwijfeld de wereld van AI. Je stelt je vraag aan ChatGPT en je krijgt een antwoord. Je vraagt of ChatGPT iets voor je wilt doen en het werk wordt voor je gedaan. Maar is het resultaat wat je voor ogen had?

Shit in shit out, zeg ik altijd. Met andere woorden, als je niet de juiste vragen stelt, krijg je ook niet het gewenste antwoord. In de community verzamelen we de meest effectieve prompts voor optimale resultaten, zodat we deze met elkaar kunnen delen.

Je krijgt direct toegang tot de prompt database!

Heb je zelf een prompt waar je goede resultaten mee hebt behaald? Voeg deze dan zelf eenvoudig toe!

Online marketing community 13
Online marketing community 14

Online Marketing Tools

Wil je weten welke tools ik dagelijks gebruik voor mijn online marketing werkzaamheden? Ik heb ze voor je onder elkaar gezet in de community. Of je nu net begint met online marketing of al een ervaren professional bent, deze tools kunnen je zeker verder helpen. Ga naar de community om de volledige lijst te bekijken en ontdek hoe ze jouw online marketingstrategieën kunnen verbeteren. Heb je vragen of wil je meer tips? Laat een bericht achter in de community en ik help je graag verder!

Masterclass: Strategische Salespage

Start met je belofte! In deze masterclass vertel en laat ik je voorbeelden zien van salespages waar strategisch over na is gedacht. Waar begin je mee en waar sluit je mee af. Maar vooral, begin niet direct met je aanbod/oplossing.

Volg de Know, Like, Trust, Buy fase en speel in op de psychologie van je bezoeker door goed na te denken over je salespage.

Online marketing community 15
Online marketing community 16

Masterclass: WordPress sneller maken met één plugin

Je website sneller maken kun je al doen met één plugin. Tijdens deze Masterclass laat ik je zien hoe snel mijn blog pagina nu scoort en wat er gebeurt als ik de plugin uitschakel.

Vervolgens loop ik samen met jou door deze plugin heen en laat ik je in 1 uur zien welke instellingen het belangrijkste zijn. Welke je eenvoudig kunt toepassen en waar je echt even voor moet gaan zitten.

Masterclass: Een SEO blog schrijven met ZimmWriter’s AI

Leer in deze masterclass hoe je met ZimmWriter snel SEO-geoptimaliseerde artikelen schrijft door effectief gebruik van zoekwoordenonderzoek. Ontdek technieken om je content strategisch te verbeteren en beter te scoren in zoekmachines.

Direct toegang tot de masterclasses
Online marketing community 17

FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de live Q&A’s via Zoom?

De live Q&A’s via Zoom zijn iedere oneven week op donderdagmiddag om 16.00 uur. Kijk voor de actuele data in de agenda.

Wat als ik geen tijd heb om bij de Q&A te zijn?

We hebben het allemaal druk en een volle agenda. Ik snap dat je niet bij alle live zoom calls aanwezig kunt zijn. Daarom neem ik ze allemaal voor je op, zodat je ze terug kunt kijken wanneer je wel tijd hebt.

Online marketing informatie kan ik toch overal vinden?

Ja, dat kan zeker, als je daar tijd voor hebt. Maar mijn 15 jaar ervaring en de fouten die ik heb gemaakt hoef jij niet te maken. Door mijn bewezen stappenplan te volgen met de juiste focus haal je zeker je doelen.

Is dit wel iets voor mij?

Als jij een enthousiaste online ondernemer bent die meer uit zijn of haar bedrijf wil halen met behulp van online marketing, dan zit je hier zeker goed. Of je nu video cursussen volgt of bij de live sessies aanwezig bent om erachter te komen waarom jouw website niet gevonden wordt of waarom je bezoekers geen contact met je opnemen. Er is altijd kennis wat je kunt gebruiken om je eigen ideale website te krijgen. Je bent niet alleen en we helpen elkaar.

Ik besteed liever online marketing uit

Online marketing is een heel breed begrip. Denk aan e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie, adverteren, conversie optimalisatie en nog veel meer. Wil je echt niets zelf doen, dan is deze community niets voor jou. In deze community zitten alleen enthousiaste online ondernemers die zelf aan de slag willen met online succes en graag de handen uit de mouwen steken om te groeien.

Wat als ik een digibeet ben?

De kracht van deze community is eenvoud. Alles uitgelegd in begrijpbare taal. Je kunt je vragen live stellen in de Q&A’s en kennissessies of in de besloten groep door een bericht te posten. Geen vraag is te gek. Iedereen kan het.

Is online marketing moeilijk?

Niet als je weet hoe het moet, maar dat is met alles. Mijn 15 jaar ervaring ga ik jou helpen om eindelijk succesvol te zijn met je website.

Is het maandelijks opzegbaar?

Heb je gekozen voor het maandabonnement, dan kun je inderdaad maandelijks opzeggen.
Het jaarabonnement is per jaar opzegbaar.
In beide gevallen geld een opzegtermijn van 1 maand.

Wat als het toch niets voor mij is?

Dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Stuur mij een mailtje op [email protected] en laat mij weten wat je niet bevalt.
Komen we er niet uit, dan kun je altijd gebruikmaken van de 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
Ik wil dat jij tevreden bent.

Deze community is de eerste stap naar succes in je business. Jij kan dit en ik ga je daarbij helpen!

Aanmelden

De waarde van deze online marketing community is onbetaalbaar.

Jij leert niet alleen van de fouten die ik in de afgelopen 15 jaar heb gemaakt, maar ook van de successen die mijn klanten hebben behaalt.

Het vraagt slechts een kleine investering om toegang te krijgen tot alle online marketing kennis die je nodig hebt.

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen?

Tijdelijke aanbieding
Online marketing community 18

Tijdelijk aanbod!

Community per jaar

570,-

2 weken gratis!

Inbegrepen:

Toegang tot de hele community

Maandelijkse Live vraag en antwoord sessies

Maandelijkse Live website feedback sprints

Maandelijkse Live kennis sessies met praktische tips over SEO en andere online marketing pilaren

Alle video opnames terugkijken wanneer het jou uit komt

Alle bestaande en nieuwe online marketing cursussen

Alle masterclass video’s

Nu aanmelden
Je krijgt direct toegang!

Community per maand

57,-

2 weken gratis!

Inbegrepen:

Toegang tot de hele community

Maandelijkse Live vraag en antwoord sessies

Maandelijkse Live website feedback sprints

Maandelijkse Live kennis sessies met praktische tips over SEO en andere online marketing pilaren

Alle video opnames terugkijken wanneer het jou uit komt

Alle bestaande en nieuwe online marketing cursussen

Alle masterclass video’s

Nu aanmelden
Je krijgt direct toegang!
Ja, dit wil ik!

De 6 geheimen van een succesvolle website

Leer hoe je jouw website succesvol maakt, met dit waardevolle e-book. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox.

[LM] De 6 geheimen van een succesvolle website
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 essentiële tips om je website veilig en online te houden

Leer direct hoe je jouw website veilig houdt met deze vijf gratis tips. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google

Leer direct hoe je jouw website beter online vindbaar maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox!

[LM] 5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

9.00 uur ben ik weer online!

👋 Hi, heb je een vraag? Stuur mij hier een bericht.