Wordpress Onderhoud

Geen stress meer om de veiligheid van je eigen website

Er zit een hoop tijd in het runnen van jouw bedrijf en je hebt maar 24 uur in één dag. Laat het beheer van jouw website over aan iemand die weet hoe jouw website optimaal veilig blijft, zodat jij je kan focussen op je eigen taken.

Wordpress Onderhoud 1
Wordpress Onderhoud 2

Heb jij de expertise om je eigen website bij te houden?

Als ondernemer kom je er al snel achter dat er taken op je pad komen, die je niet had verwacht. Onderhoud aan je website is één van deze taken. Je hebt er niet voor gekozen, dus je besteedt hier met moeite aandacht aan – of misschien wel helemaal niet.

WordPress is een stukje software. Je kunt dit zien als de software op je computer of de app op je telefoon die je nu gebruikt om deze pagina te bekijken.

De beveiligingsupdates die regelmatig worden uitgebracht, zorgen ervoor dat de software up-to-date blijft. Als je deze updates niet installeert, loopt je het risico dat je website niet meer werkt zoals het was. Dit kan ervoor zorgen dat je website gehackt wordt. De data van je klanten of bezoekers die een contactformulier invullen, kan dan onderschept worden.

Heb jij de expertise om je eigen website te onderhouden? De meeste mensen niet.

Gelukkig zijn er mensen zoals ik, die je kunnen ondersteunen met het beheer van je WordPress website. Dat geeft je een hoop rust!

Onderhoud aan je website laat je bedrijf groeien

Een WordPress Onderhoudspakket is net als het reguliere onderhoud van je auto. Het houdt je website veilig en up-to-date.

Het belangrijkste is, dat een onderhoudspakket ervoor zorgt dat je bedrijf gaat groeien.

Door het “vervelende werk” uit handen te geven, houd je jouw website veilig en blijft alles werken zoals het moet. Je houdt tijd over voor het leuke werk.

Jij en je team kunnen deze extra tijd gebruiken om te focussen op de taken van je corebusiness, terwijl je met een gerust hart kan zeggen “Mijn website is in goede handen”.

Wordpress Onderhoud 3

Herken jij jezelf hierin?

Je wilt je website laten groeien en vertrouwen hebben in je website;

Je wilt tijd vrijmaken voor jezelf of je team;

Je maakt je zorgen dat je website offline gaat en dit de reputatie van je bedrijf aantast;

Eigenlijk heb je niemand die je snel kan helpen als er iets is met je website;

Je twijfelt of je website wel voorzien is van een goede back-up;

Je website is traag en daardoor loop je klanten en verkopen mis

Je wilt geen fortuin uitgeven aan plug-ins en licenties voor een premium plug-in of thema;

Je hebt geen tijd om veranderingen aan je website te maken.

De onderhoudspakketten van Spixels zijn gemaakt om je te helpen met al deze uitdagingen… en meer!

Ja, ik wil dat jij mijn website veilig houdt!

Een ding staat vast: jouw website heeft onderhoud nodig om veilig te blijven. Net als de meeste mensen, heb je hulp nodig met het uitvoeren van de updates. Bovendien is het fijn om iemand te hebben waar je terecht kunt voor advies.

Je weet nu hoe belangrijk het is dat je website zichtbaar is en beschikbaar voor je online doelgroep. Spixels weet hoe jouw website veilig blijft en dat het doet waar het voor bedoeld is. Samen zorgen wij ervoor dat jouw producten en/of diensten online zichtbaar zijn.

Is jouw website gezond?

Wellicht is jouw website gemaakt door een ander bedrijf of zelfs intern door jou en je team. Voordat een website geaccepteerd kan worden in een WordPress onderhoudspakket, moeten we eerst een gezondheidscheck uitvoeren.

Deze gezondheidscheck is ontworpen om je WordPress website uitgebreid te bekijken. Zo wordt er duidelijk hoe deze is gebouwd, welke plug-ins er worden gebruikt en hoe het zit met de beveiliging van jouw website. Zie het als een gezondheidscheck voor je website. We moeten zeker weten dat je website in goede staat is, voordat er ondersteuning geboden kan worden op een reguliere basis. Zie het als een soort nul-meeting waardoor achteraf niet gezegd kan worden “dit was al kapot voordat ik het onderhoud aan de website deed“.

Zodra de gezondheidscheck klaar is, ontvang je een rapport met alle bevindingen en eventuele actiepunten die uitgevoerd moeten worden. Als onderdeel van de service is er twee uur tijd inbegrepen om eventuele problemen te verhelpen.

Laat jouw website winstgevend zijn!

Ben je toe aan meer rust in je hoofd, omdat je zeker weet dat je website 24/7 veilig online staat en altijd beschikbaar is voor je bezoekers? Meld je hieronder aan om het onderhoud van jouw website uit handen te geven aan iemand die dit dagelijks doet voor veel bedrijven als dat van jou.

De gezondheidscheck kost eenmalig €197,-. Dit is inclusief twee uur ondersteuning om problemen met je website op te lossen en de tijd die nodig is om deze check uit te voeren.

Zodra je jouw zorgplan hebt besteld ontvang je een e-mail. Hierin staan instructies om je inloggegevens veilig te versturen. Deze zijn nodig om de gezondheidscheck uit te kunnen voeren.

De WordPress controle vindt binnen één tot twee werkdagen plaats nadat ik de inloggegevens heb ontvangen.

Ik kijk er naar uit om je te helpen met je website!

Wordpress Onderhoud 4

Klaar voor een veilige betrouwbare website?

Meest gekozen

WordPress Zorgplan

470,-

per jaar

Inbegrepen:

Dagelijkse backups

WordPress updaten

Plugins updaten

Thema updaten

Website visueel testen

Een veilige website

Werkende website garantie

Opstartkosten / Gezondheidscheck: Eenmalig 197,-

WordPress Zorgplan

47,-

per maand

Inbegrepen:

Dagelijkse backups

WordPress updaten

Plugins updaten

Thema updaten

Website visueel testen

Een veilige website

Werkende website garantie

Opstartkosten / Gezondheidscheck: Eenmalig 197,-

Aanmelden

De gezondheidscheck uitgelegd

Deze gezondheidscheck controleert de vier belangrijkste aspecten van jouw website. De resultaten ontvang je in een overzichtelijk pdf-bestand. Hier vind je alle actiepunten die nodig zijn om problemen op te lossen. Als laatste krijg je twee uur tijd cadeau, zodat ik de eventuele problemen direct kan oplossen.

Website Constructie Analyse

Hoe is jouw website opgebouwd in WordPress, inclusief de thema’s en plug-ins die zijn geïnstalleerd? De authenticiteit van de plug-ins wordt ook gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de licenties in orde zijn.

Wordpress Onderhoud 5
Wordpress Onderhoud 6

Uitdagingen / Problemen

Er wordt gekeken of jouw website geen duidelijke bugs, uitdagingen of problemen bevat, die het uitvoeren van de onderhoudstaken in de toekomst kunnen belemmeren. Als er een probleem gevonden wordt, ontvang je een notitie inclusief advies om dit op te lossen.

Snelheidstest

Als onderdeel van deze gezondheidscheck wordt er ook een snelheid/ performance test uitgevoerd op jouw website. Jouw website zou binnen twee seconden volledig geladen moeten zijn. Zoekmachines geven ‘minpunten’ voor websites die langzaam laden. Jij wilt toch ook niet lang wachten als je op een link klikt?

Wordpress Onderhoud 7
Wordpress Onderhoud 8

Beveiligingscheck

Jouw WordPress website moet veilig blijven om er zeker van te zijn dat alles soepel blijft draaien. Er wordt gecontroleerd welke beveiligingsprotocollen er in gebruik zijn en of je back-up goed is ingeregeld.

Pdf-rapport met actiepunten

Zodra de gezondheidscheck klaar is, ontvang je het pdf-rapport met daarin de nodige actiepunten om je website te stabiliseren.

Wordpress Onderhoud 9
Wordpress Onderhoud 10

Twee uur gratis

Je krijgt twee uur gratis cadeau om je te assisteren bij het uitvoeren van de actiepunten die naar voren zijn gekomen tijdens de gezondheidscheck. Is er meer tijd nodig om de problemen op te lossen, dan wordt dit vooraf duidelijk aangegeven.

Één contactpersoon voor vragen over jouw website:

Toevoegen / Aanpassen van foto’s en video’s

Contactformulieren verbeteren

Verbeteren van de navigatie (menu structuur)

Website beveiliging

Website sneller maken

Geschikt maken voor de laatste internet browsers

Optimaliseren van de website voor zoekmachines (SEO)

Toevoegen van bezoekers statistieken d.m.v. Google Analytics

Let op – Alleen advies!
Voor het eventueel uitvoeren van o.a. bovenstaande werkzaamheden buiten het onderhoudspakket geld het algemene uurtarief.

Klaar voor een veilige betrouwbare website?

Meest gekozen

WordPress Zorgplan

470,-

per jaar

Inbegrepen:

Dagelijkse backups

WordPress updaten

Plugins updaten

Thema updaten

Website visueel testen

Een veilige website

Werkende website garantie

Opstartkosten / Gezondheidscheck: Eenmalig 197,-

WordPress Zorgplan

47,-

per maand

Inbegrepen:

Dagelijkse backups

WordPress updaten

Plugins updaten

Thema updaten

Website visueel testen

Een veilige website

Werkende website garantie

Opstartkosten / Gezondheidscheck: Eenmalig 197,-

Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en krijg je investering terug!

Ik ben heel blij met Spixels. Ik krijg op het gebied van SEO goede adviezen, een heldere uitleg en hulp. Praktisch en leerzaam. Daarnaast een leuk en plezierig persoonlijk contact.

trustpilot
Zeemeeuw
Zeemeeuw

Website 74 woningen Duindorp/Scheveningen

Als bestuur van 74 woningen in Duindorp Scheveningen zijn we zeer tevreden over de verrichtingen van Spixels. Spixels heeft een uitstekende taak verricht om een website te bouwen die overzichtelijk is voor alle bewoners, maar vooral ook goed te bewerken is door het bestuur. Service staat voorop bij Spixels en wordt er altijd snel en adequaat gereageerd op verzoeken.

Sven helpt mij al jaren met mijn website en is al talloze keren 'to the rescue' geweest om dingen te herstellen. Ook heeft hij vaak aan één woord al genoeg als ik weer eens een idee heb of een nieuw design op mijn website wil. Daarnaast werken Sven en ik regelmatig samen als het gaat om SEO en optimaliseren van websites. Hij reageert snel, is duidelijk en levert bovenal altijd goed werk!

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom is deze gezondheidscheck nodig?

Wij werken alleen met websites die goed zijn gebouwd en vrij zijn van technische problemen. Op deze manier weten we zeker dat je goed ondersteund kan worden. Daarnaast is het natuurlijk prettig om te weten dat je website stabiel én in goede handen is.

Hoe lang duurt deze WordPress controle?

Over het algemeen duurt het twee tot drie werkdagen vanaf het moment dat we je inloggegevens hebben ontvangen. Soms kan dit langer duren, afhankelijk van onze agenda. Er zal altijd duidelijk gecommuniceerd worden zodra we je bestelling hebben ontvangen.

Kan ik mijn inloggegevens veilig versturen?

Nadat je bestelling is ontvangen, krijg je van ons een e-mail met een daarin een link naar beveiligde website. Via het formulier op die website stuur je de inloggegevens van jouw website. Deze pagina is voorzien van een slotje in de adresbalk.

Wanneer vind het WordPress onderhoud plaats

Zodra de gezondheidscheck klaar is en alle actiepunten zijn succesvol uitgevoerd, zal het onderhoud de volgende periode plaats vinden. Geen zorgen, je website is na het uitvoeren van deze gezondheidscheck tip top in orde!

De 6 geheimen van een succesvolle website

Leer hoe je jouw website succesvol maakt, met dit waardevolle e-book. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox.

[LM] De 6 geheimen van een succesvolle website
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 essentiële tips om je website veilig en online te houden

Leer direct hoe je jouw website veilig houdt met deze vijf gratis tips. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google

Leer direct hoe je jouw website beter online vindbaar maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox!

[LM] 5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

9.00 uur ben ik weer online!

👋 Hi, heb je een vraag? Stuur mij hier een bericht.