👋 Hey, ik ben Sven, jouw online marketeer!

Online marketeer – Sven Kersten

Ambitieuze online ondernemers helpen om de ideale website neer te zetten. Een website die goed wordt gevonden in Google en daadwerkelijk klanten oplevert – dat is wat ik het allerliefste doe.

Als je mij iets vraagt over websites, SEO of online marketing, praat ik zo een uur vol. Niet voor niets startte ik mijn podcastserie ‘De Ideale Website’, waarin ik al mijn kennis deel. In de afgelopen 15 jaar heb ik ontelbaar veel websites ontworpen én goed laten scoren in Google. En geloof mij, daar komt veel bij kijken. Want we willen allemaal de juiste klanten aantrekken, impact maken én meer omzet maken. Maar dan wel op een manier die bij jou als ondernemer past.

De ideale website is voor iedereen anders, maar heeft vaak dezelfde basis. Dat ga ik jou laten zien!

Online marketeer - Sven Kersten

Sven Kersten

Online marketeer

15 jaar ervaring

Profiteer van mijn jarenlange online marketing ervaring.

Out of the box

Door net dat stapje verder te denken maak je het verschil.

Persoonlijk contact

Direct contact met je online marketeer.

👋 Hey, ik ben Sven, jouw online marketeer! 1

2020 veranderde alles

Wat voor jou de ideale website is, is dat niet voor een andere ondernemer. Toch zijn er heel veel tips & tricks die ervoor zorgen dat je goed scoort in Google, de juiste klanten aantrekt en opvalt met je bedrijf. Je moet alleen weten hoe en durven ervoor te gaan.

Dat dit lastig kan zijn begrijp ik als geen ander. Want hoe zeer mijn kracht ook ligt in het leren aan anderen, toch legde ik mijzelf ook ooit een grote druk op. Het is namelijk altijd lastig om je eigen expertise aan de ‘wijde wereld’ te laten zien. Daarom durfde ik zelf heel lang de sprong in het diepe niet te maken.

Tot 2020 mijn leven veranderde…

Als je mij dit twee jaar geleden had verteld, had ik je niet geloofd!

Destijds werkte ik nog in loondienst als systeembeheerder waar ik mede verantwoordelijk was voor een complexe Enterprise-omgeving. Mijn werk als webdesigner en SEO-specialist deed ik ernaast en ik werkte vaak 80 uur in de week. Keer op keer stelde ik uit om ontslag te nemen om maar op ‘save’ te spelen. Daardoor liet ik kansen liggen om mijn eigen bedrijf te laten groeien.

Op social media volgde ik veel succesvolle ondernemers die stuk voor stuk zeiden: ‘Gewoon doen!’. Waarom deed ik er zelf dan niet alles voor?

2020 heeft mijn leven dus veranderd. Het roer ging om.

Niet alleen nam ik ontslag, ook huurde ik een kantoor en startte mijn eigen podcast ‘De Ideale Website’. Daarnaast maakte ik een goed plan van aanpak. Zo werd ik zichtbaar op social media, deelde een maandelijkse blog én nieuwsbrief en zo groeide niet alleen mijn volgersaantal, maar ook mijn klantenbestand.

Dit was het moment dat de verandering in mijn leven in sneltreinvaart ging. Door meer tijd in je business te stoppen ga je ook sneller groeien.

Practice what you preach werkt echt!

Sven Kersten
👋 Hey, ik ben Sven, jouw online marketeer! 2

Kom je niet verder met je business?

Groeit jouw business eigenlijk niet zo hard als je zou willen? Is jouw website niet goed vindbaar en blijven de aanvragen vanaf je website uit? 

Weet dat je niet de enige bent! Want met al die SEO- en marketingadviezen die om je oren vliegen, weet je als ondernemer niet meer wat nu wel en niet bij jou past.

Toch is online marketing in de meeste gevallen het grote geheim achter de groei en succes van veel bedrijven en ondernemers. Ik wil jou laten zien dat je website een belangrijk onderdeel is van jouw ideale marketingstrategie. Het enige wat jij nu nog moet doen, is er ook voor gaan, net zoals ik ooit deed.

Nee, het gaat niet vanzelf. Het komt niet aanwaaien en daarnaast is het belangrijk dat je een strategie inzet die past bij jou én je business. Daar ga ik je bij helpen door je mee te nemen in de community van De Ideale Website.

Ik geloof namelijk dat je succesvol kunt worden door samen te werken met anderen. Je hoeft niet alles alleen te doen. Daarom wil ik je van harte uitnodigen om alles te leren over online marketing, SEO en websites, zodat jij zelf leert hoe je jouw bedrijf laat groeien.

Jouw succes is mijn succes,

Sven

Sven Kersten, De Ideale Website & Spixels

Meer over mij

Gelukkige vader van Lana, Logan & naakte kat Chloé

Getrouwd met de liefste Amy van de wereld.

Geboren in Hoek van Holland.

Op mijn 8ste verhuisd naar Naaldwijk in het Westland.

6 jaar tussendoor gewoond in Duindorp (dit viel best mee).

Een beetje verslaafd aan rijstepap;

Om ook fysiek groot en sterk te worden ga ik op papier onbeperkt naar de sportschool, maar sinds ik papa Sven ben is dat er een beetje bij ingeschoten.

Als een echte IT-nerd hou ik van gadgets. Ik denk dat mijn liefde voor automatisering hiervandaan komt.

Impulsief afspreken met vrienden vind ik top.

Snowboarden vind ik geweldig, maar het is alweer bijna 10 jaar geleden dat ik een piste heb gezien.

Motor rijden doe ik graag als het droog is;

Verliefd op data. Door verbanden te leggen met cijfers kun je je resultaten inzichtelijk en meetbaar maken. Perfect voor Conversie optimalisatie!

De naam Spixels is een korte naam voor Sven’s Pixels. Pixels hebben namelijk alles te maken met IT.

Toen ik 18 was flopte mijn eerste onderneming Spons Computers. Iemand was mij vergeten te vertellen dat je belasting moest betalen.

Mijn 2e onderneming Hosting Expertise was vooral gefocust op snelle websites en de webhosting daarvan. Dit is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot Spixels online marketing.

Wil je meer bezoekers en meer klanten?

Start dan samen met mij de zoektocht naar jouw ideale website. Samen maken wij het perfecte projectplan voor jouw online succes en komen we erachter wie jouw doelgroep echt is en wat jouw doelgroep wil zien.

Na ons gratis kennismakingsgesprek loop ik je website nauwkeurig door om te zien waar je nu staat, wat je goed doet en wat er beter kan, zodat we een perfect passend plan van aanpak kunnen maken.

Met direct persoonlijk contact wil ik je de service geven die je verdient. Maak vandaag nog een afspraak!

Deze klanten gingen je voor

Recensies

"De service die Spixels.nl biedt is fantastisch, Sven denkt altijd nèt wat verder dan dat ik doe, geeft een seintje wanneer er een nieuwe ontwikkeling beschikbaar of nodig is en doet wat hij belooft. Ik raad hem zelfs aan bij mijn klanten!"

trustpilot
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen

Sven, dank je wel voor je input en goede werk, zeer kundig, ik kom graag bij je terug.

trustpilot
Berna
Berna

Mijn website is bij Sven in goede handen. Wat ik fijn vind is dat de lijntjes kort zijn en ik altijd snel en adequaat een reactie krijg, ik heb wel anders meegemaakt! Ook denkt Sven mee en komt met goede ideeën en oplossingen. Blij met jou Sven!

De 6 geheimen van een succesvolle website

Leer direct hoe je jouw website succesvol maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de download link direct!

E-boek: De 6 geheimen van een succesvolle website

Ik houd ook niet van SPAM en zal jouw e-mailadres veilig opslaan. Je ontvangt wekelijks de laatste tips en tricks op het gebied van online marketing. Bekijk de privacyverklaring.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de download link direct!

E-boek: 5 stappen om de ideale website te laten maken

Ik houd ook niet van SPAM en zal jouw e-mailadres veilig opslaan. Je ontvangt wekelijks de laatste tips en tricks op het gebied van online marketing. Bekijk de privacyverklaring.

5 essentiële tips om je website veilig en online te houden

Leer direct hoe je jouw website veilig houdt met deze vijf gratis tips. Je ontvangt de download link direct!

E-boek: 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden

Ik houd ook niet van SPAM en zal jouw e-mailadres veilig opslaan. Je ontvangt wekelijks de laatste tips en tricks op het gebied van online marketing. Bekijk de privacyverklaring.

5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google

Leer direct hoe je jouw website beter online vindbaar maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de download link direct in je inbox!

E-boek: 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden

Ik houd ook niet van SPAM en zal jouw e-mailadres veilig opslaan. Je ontvangt wekelijks de laatste tips en tricks op het gebied van online marketing. Bekijk de privacyverklaring.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

9.00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp