Website laten maken

Het perfecte plan om jouw ideale website te laten maken

Een duidelijk en effectief plan helpt mee om het websiteproject voor jouw onderneming succesvol te laten verlopen. Door de tijd te nemen om na te denken over alle elementen die je graag terug wilt zien, krijg je een website waar je trots op bent!

Website laten maken 1
Website laten maken 2

Jouw website is de voordeur van je onderneming

Je kunt er bijna niet meer omheen, als je informatie gaat opzoeken, kom je altijd uit op het internet. Zo ook jouw potentiële klanten.

Je website is één van de eerste dingen die jouw potentiële klanten zien als ze op zoek gaan naar een bedrijf als dat van jou.

Het is van belang dat je een eerste goede indruk achterlaat, want op het internet krijg je meestal geen tweede kans.

Bedrijven die in het diepe springen met een nieuwe website, zonder over de belangrijkste vragen na de te denken, eindigen meestal met een website die net niet lekker werkt. Misschien genereert je website zelfs helemaal geen aanvragen.

Jij hebt een eigen verhaal en een unieke boodschap die belangrijk is om te delen met jouw doelgroep.

Een goede planning leidt tot betere resultaten en betekent dat je uiteindelijk zorgt dat bezoekers jouw klanten worden.

Een duidelijk plan helpt je om effectief te werken met jouw webdesigner

Het ontwerpproces is zo goed als de samenwerking tussen de webdesigner en de klant.

Als klant is het belangrijk om jouw ideeën te delen en om duidelijk te maken wat je als eindresultaat wenst.

Voor een webdesigner is het belangrijk om mee te denken en te luisteren naar de klant.

Deze samenwerking kan een geweldig eindresultaat hebben, maar het heeft wel een duidelijk plan nodig.

Door de tijd te nemen om een plan te maken, wordt iedereen die betrokken is bij het project dezelfde kant op gestuurd. Wel zo fijn, iedereen op één lijn.

Website laten maken 3

Het ideale websiteproject:

Is het resultaat van een goede samenwerking tussen jou en je webdesigner;

Geeft je een goede ROI door het samenstellen van SMART-doelstellingen;

Zorgt voor een klik met je doelgroep en haalt ze over om contact met je op te nemen;

Geeft waarde aan je potentiële klanten door jouw boodschap te delen en je bezoekers te voorzien van de juiste informatie;

Laat zien waar jouw onderneming voor staat en welke waarde je producten of diensten bieden aan klanten;

Is op tijd geleverd, binnen het afgesproken budget, door het duidelijke projectplan te volgen;

Website laten maken 4

Ja, ik wil graag een effectief websiteplan!

Als je mijn e-book hebt gelezen, weet je ondertussen dat een goed websiteproject zo goed is als de samenwerking tussen de klant en de webdesigner. De eerste stap is het maken van een duidelijke en beknopte projectomschrijving.

Een duidelijke projectomschrijving is een plan dat gemaakt kan worden door jouw webdesigner. Dit laat niet alleen duidelijk zien welke stappen er genomen moeten worden, maar zorgt ook voor een complete lijst met een opsomming van jouw wensen en eisen.

Al jarenlang werk ik samen met ondernemers zoals jij. Daarom weet ik uit ervaring dat het maken van een projectomschrijving (waarna een duidelijk plan ontstaat) niet altijd vanzelfsprekend is.

Hulp is hier!

Ik heb een proces ontwikkelt waar jij als ondernemer met gemak onderdeel van kunt zijn. Het begint met een korte zoektocht naar de ideale website. Tijdens een telefoongesprek tussen mij en degene die verantwoordelijk is voor de website van jouw bedrijf, lopen we door jouw plan heen en bespreken we de wensen voor jouw nieuwe website.

Jouw lijst met wensen en eventueel een aantal voorbeelden van andere websites, kun je ook al zien als een plan. Je kunt veel vragen van mijn kant verwachten tijdens ons gesprek. Op deze manier krijg ik inzichtelijk wat je met je website wilt bereiken en kan er meegedacht worden of de verwachting van jouw doelgroep hierbij aan sluit.

De meest belangrijke vraag die je jezelf kunt stellen is “waarom”. Deze vraag komt nu wat onverwacht, maar tijdens ons gesprek zul je het vaak horen. Alleen dan weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en of dit aansluit bij jouw doelgroep.

Bedenk goed dat je website in eerste instantie gemaakt is voor je onderneming. Maar eigenlijk is het gemaakt voor jouw klanten. Als websitebezoekers jouw boodschap niet begrijpen, dan levert dit ook geen aanvragen op.

Voor we gaan starten

Voordat we ons gesprek afronden, verzamel ik alle notities die ik gemaakt heb. Vervolgens zet ik deze om in een duidelijke projectomschrijving. Je kunt deze overhandigen aan een webdesigner naar keuze.

Met een duidelijke projectomschrijving kan iedere webdesigner met gemak een offerte opstellen die al jouw wensen, eisen en doelen weerspiegelt.

Natuurlijk ontvang je een voordeel als je besluit om met mij te gaan samenwerken. Kies je ervoor om een offerte te laten maken door Spixels? Dan breng ik de kosten voor dit plan in mindering, deze ontvang je als een korting in de offerte.

Een goede projectomschrijving helpt je om jouw visie tot leven te brengen. Het zorgt er ook voor dat je je webdesigner verantwoordelijk kunt stellen voor de taken in het plan.

Een winstgevende website begint met een ijzersterke strategie.

Om vandaag nog te starten, klik je op de knop hieronder om je offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Direct een website projectplan inplannen, klik dan hier

Website laten maken 5

Hoe ziet deze zoektocht er uit?

De weg naar jouw ideale website bestaat uit een gesprek, waarin we het hebben over jouw plannen voor een nieuwe website. Tijdens dit gesprek gaan we ontdekken wat je nu écht wilt bereiken. Ik zorg ervoor dat je op een simpele manier gaat begrijpen wat er technisch nodig is om jouw doel te behalen. Na ons gesprek ontvang je een volledige projectomschrijving. Je kunt deze voor jezelf of voor een webdesign bureau gebruiken naar keuze. Om je tegemoet te komen wordt dit bedrag in mindering gebracht op de offerte.

Het gesprek

Tijdens ons gesprek hebben we het over jouw nieuwe websiteproject. Ik luister naar jouw wensen en ik stel vragen zodat we precies duidelijk hebben wat jouw doel is. Dit proces zorgt ervoor dat alle betrokken partijen dezelfde verwachtingen hebben. Het wordt duidelijk waar jouw doelgroep naar op zoek is.

Website laten maken 6
Website laten maken 7

Volledige projectomschrijving

Na ons gesprek verwerk ik alle notities in een complete projectomschrijving, speciaal voor jouw websiteproject. Dit document bevat al jouw wensen, eisen en doelen. Met dit projectplan kun je van start met jouw nieuwe website. Natuurlijk hoop ik dat je voor Spixels kiest!

Prijs wordt in mindering gebracht op de offerte

Nu we toch op één lijn zitten, is het vanzelfsprekend dat je ervoor kiest om door te gaan met Spixels als jouw webdesignpartner. Om je tegemoet te komen, zullen de kosten voor het projectplan in mindering worden gebracht op de offerte voor jouw nieuwe website. Dit projectplan is de basis van jouw ideale website.

Website laten maken 8

Recensies

Deze mensen gingen je voor

trustpilot
Titia van Roosmalen
Titia van Roosmalen

Sven heeft een goede plan van aanpak en…

Sven heeft een goede plan van aanpak en denkt met je mee. Heel blij met het resultaat en de samenwerking! Dank Spixels!

trustpilot
Cats & Things
Cats & Things

GA4 zelfs voor een oen te doen

Eerlijk is eerlijk als het om technische dingen aankomt ben ik een oen. Dus die nieuwe Google Analytics vond ik wel een dingetje. Ik ben dan ook super blij dat ik de training bij Sven kon volgen. Gewoon doen wat de video zegt, eerst even kijken waar het heen gaat en dan nog een keer waarbij ik steeds het beeld stil heb gezet om de handelingen ook zelf uit te voeren…. Op die manier kon zelfs ik het voor elkaar krijgen. Niet alleen het installeren en de tag goed op mijn webshop te krijgen, maar vooral de voorbeelden, wat je echt moet weten en volgen vond ik erg fijn. Best practice zo gezegd. Ik ben nog niet klaar met het helemaal invullen van de rapportages omdat de cursus ook veel om na te denken geeft. Wat wil ik nou echt tracken, wat moet ik nou echt weten. Ontzettend fijn dat ik het dus met behulp van deze training helemaal op maat kan maken voor mijn eigen webshop. En zo inzicht krijg in de dingen die er voor mij echt toe doen. Dus absoluut een aanrader, voor mensen die zoals ik helemaal blanco er in stappen. Maar ook voor mensen die al veel verder zijn. En natuurlijk is de bijbehorende community een absolute bonus. Daar kan je gewoon alles vragen, kom je andere ondernemers tegen die kunnen inspireren. En Sven legt gewoon alles geduldig uit en gaat geen onderwerp uit de weg omdat je een beginner bent. Zo groei nog eens echt met grote stappen!

trustpilot
Ron Termeer
Ron Termeer

Sven is naast een gepassioneerd iemand

Sven is naast een gepassioneerd iemand, ook zeer prettig in de manier van uitleg en heeft een zeer mooi product opgezet in de vorm van communitie, website met goede trainingen en webinars naast een mooie en duidelijk app voor mobiel gebruik. Met de 2 wekelijkse webinars met communitie deelnemers leer je elkaar en elkaars issues kennen, die goed besproken worden en voorzien van tips en software waarmee je jou/jullie issues kunt aanpakken.

Een winstgevende website begint met een ijzersterke strategie.

Om vandaag nog te starten, klik je op de knop hieronder om je offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Direct een website projectplan inplannen, klik dan hier

Website laten maken 9

Waarom is dit gesprek nodig?

Het is makkelijk om een websiteproject te starten met een webdesigner, maar het is niet altijd makkelijk voor jou als ondernemer om duidelijk aan te geven wat je precies wilt. Deze zoektocht naar jouw ideale website is een dialoog tussen een expert op het gebied van conversiegerichte websites en de klant door het stellen van de hamvraag “waarom”.

Wordt mijn website snel?

Ja natuurlijk! Zodra je website visueel is afgerond ga ik stap verder dan mijn concullega’s. Het is mijn missie om jouw website super snel te maken, zodat Google van je website gaat houden, want een snelle website verschijnt hoger in de zoekresultaten!

Moet mijn ideale website nu door jou gemaakt worden?

Nee, er is geen verplichting om na ons gesprek jouw ideale website door Spixels te laten maken. Je bent vrij om het werk door iemand anders uit te laten voeren. Je kunt dit projectplan aan een ander overhandigen. Wil je echter dat jouw website het eindresultaat bereikt dat we hebben besproken, dan moet je natuurlijk voor Spixels kiezen ????

Wat is een projectomschrijving?

Een projectomschrijving is een document dat duidelijk en consistent laat zien hoe het project gaat verlopen. Het is een gedetailleerd document dat het doel van jouw website in kaart brengt. Al je wensen, eisen en technische benodigdheden staan erin beschreven.

Waarom kies ik voor Spixels?

Met meer dan tien jaar ervaring weet ik precies hoe ik websites kan maken, ondersteunen en voorzien van de gewenste functionaliteiten. Spixels is gespecialiseerd in websites, webshops, WordPress, online marketing en maatwerk. Door gedetailleerd samen te werken en een kort lijntje te houden, creëer ik websites die goed passen bij jouw bedrijf én jouw klanten.

Wordt mijn website “responsive”?

Ja, natuurlijk! Het is enorm belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. Of dit nu een smartphone, tablet, laptop of groot computerbeeldscherm is. Het gaat om jouw verhaal en jouw boodschap die perfect over moet komen bij jouw doelgroep. Dat noem je responsive.

Krijg ik een WordPress website?

Ja. WordPress heeft bijna 30% van het hele internet veroverd. WordPress heeft een gigantisch team dat regelmatig updates uitbrengt om jouw website veilig te houden. Spixels heeft ruim tien jaar WordPress ervaring en zet voor jou een website op maat neer dat voldoet aan jouw eisen en wensen.

Krijg ik een gekochte template?

Nee, zeker niet. Jouw website wordt op maat gemaakt vanuit een kale template. Dat betekent dat het raamwerk standaard zal worden ingeladen, zodat er maatwerkrijen en kolommen met jouw content ingeladen kunnen worden. Zo is het grootste deel automatisch responsive. Zie het als een leeg canvas voor een schilderij. Het paneel staat, het doek is strakgetrokken, er moet alleen nog geschilderd worden met de juiste spullen.

Kan ik mijn website zelf bewerken?

Jazeker! Jouw website wordt gemaakt met de ingebouwde bouwer van WordPress (Gutenberg). Spixels heeft investeringen gedaan in een aantal Premium plug-ins voor WordPress, waardoor het zelf aanpassen van jouw teksten en afbeeldingen heel makkelijk is. Je kunt dit natuurlijk ook altijd aan Spixels overlaten.

De 6 geheimen van een succesvolle website

Leer direct hoe je jouw website succesvol maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de download link direct!

E-boek: De 6 geheimen van een succesvolle website

Ik houd ook niet van SPAM en zal jouw e-mailadres veilig opslaan. Je ontvangt wekelijks de laatste tips en tricks op het gebied van online marketing. Bekijk de privacyverklaring.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de download link direct!

E-boek: 5 stappen om de ideale website te laten maken

Ik houd ook niet van SPAM en zal jouw e-mailadres veilig opslaan. Je ontvangt wekelijks de laatste tips en tricks op het gebied van online marketing. Bekijk de privacyverklaring.

5 essentiële tips om je website veilig en online te houden

Leer direct hoe je jouw website veilig houdt met deze vijf gratis tips. Je ontvangt de download link direct!

E-boek: 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden

Ik houd ook niet van SPAM en zal jouw e-mailadres veilig opslaan. Je ontvangt wekelijks de laatste tips en tricks op het gebied van online marketing. Bekijk de privacyverklaring.

5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google

Leer direct hoe je jouw website beter online vindbaar maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de download link direct in je inbox!

E-boek: 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden

Ik houd ook niet van SPAM en zal jouw e-mailadres veilig opslaan. Je ontvangt wekelijks de laatste tips en tricks op het gebied van online marketing. Bekijk de privacyverklaring.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

9.00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp