Website laten maken

Het perfecte plan om jouw ideale website te laten maken

Een duidelijk en effectief plan helpt mee om het websiteproject voor jouw onderneming succesvol te laten verlopen. Door de tijd te nemen om na te denken over alle elementen die je graag terug wilt zien, krijg je een website waar je trots op bent!

Website laten maken 1
Website laten maken 2

Jouw website is de voordeur van je onderneming

Je kunt er bijna niet meer omheen, als je informatie gaat opzoeken, kom je altijd uit op het internet. Zo ook jouw potentiële klanten.

Je website is één van de eerste dingen die jouw potentiële klanten zien als ze op zoek gaan naar een bedrijf als dat van jou.

Het is van belang dat je een eerste goede indruk achterlaat, want op het internet krijg je meestal geen tweede kans.

Bedrijven die in het diepe springen met een nieuwe website, zonder over de belangrijkste vragen na de te denken, eindigen meestal met een website die net niet lekker werkt. Misschien genereert je website zelfs helemaal geen aanvragen.

Jij hebt een eigen verhaal en een unieke boodschap die belangrijk is om te delen met jouw doelgroep.

Een goede planning leidt tot betere resultaten en betekent dat je uiteindelijk zorgt dat bezoekers jouw klanten worden.

Een duidelijk plan helpt je om effectief te werken met jouw webdesigner

Het ontwerpproces is zo goed als de samenwerking tussen de webdesigner en de klant.

Als klant is het belangrijk om jouw ideeën te delen en om duidelijk te maken wat je als eindresultaat wenst.

Voor een webdesigner is het belangrijk om mee te denken en te luisteren naar de klant.

Deze samenwerking kan een geweldig eindresultaat hebben, maar het heeft wel een duidelijk plan nodig.

Door de tijd te nemen om een plan te maken, wordt iedereen die betrokken is bij het project dezelfde kant op gestuurd. Wel zo fijn, iedereen op één lijn.

Website laten maken 3

Het ideale websiteproject:

Is het resultaat van een goede samenwerking tussen jou en je webdesigner;

Geeft je een goede ROI door het samenstellen van SMART-doelstellingen;

Zorgt voor een klik met je doelgroep en haalt ze over om contact met je op te nemen;

Geeft waarde aan je potentiële klanten door jouw boodschap te delen en je bezoekers te voorzien van de juiste informatie;

Laat zien waar jouw onderneming voor staat en welke waarde je producten of diensten bieden aan klanten;

Is op tijd geleverd, binnen het afgesproken budget, door het duidelijke projectplan te volgen;

Website laten maken 4

Ja, ik wil graag een effectief websiteplan!

Als je mijn e-book hebt gelezen, weet je ondertussen dat een goed websiteproject zo goed is als de samenwerking tussen de klant en de webdesigner. De eerste stap is het maken van een duidelijke en beknopte projectomschrijving.

Een duidelijke projectomschrijving is een plan dat gemaakt kan worden door jouw webdesigner. Dit laat niet alleen duidelijk zien welke stappen er genomen moeten worden, maar zorgt ook voor een complete lijst met een opsomming van jouw wensen en eisen.

Al jarenlang werk ik samen met ondernemers zoals jij. Daarom weet ik uit ervaring dat het maken van een projectomschrijving (waarna een duidelijk plan ontstaat) niet altijd vanzelfsprekend is.

Hulp is hier!

Ik heb een proces ontwikkelt waar jij als ondernemer met gemak onderdeel van kunt zijn. Het begint met een korte zoektocht naar de ideale website. Tijdens een telefoongesprek tussen mij en degene die verantwoordelijk is voor de website van jouw bedrijf, lopen we door jouw plan heen en bespreken we de wensen voor jouw nieuwe website.

Jouw lijst met wensen en eventueel een aantal voorbeelden van andere websites, kun je ook al zien als een plan. Je kunt veel vragen van mijn kant verwachten tijdens ons gesprek. Op deze manier krijg ik inzichtelijk wat je met je website wilt bereiken en kan er meegedacht worden of de verwachting van jouw doelgroep hierbij aan sluit.

De meest belangrijke vraag die je jezelf kunt stellen is “waarom”. Deze vraag komt nu wat onverwacht, maar tijdens ons gesprek zul je het vaak horen. Alleen dan weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en of dit aansluit bij jouw doelgroep.

Bedenk goed dat je website in eerste instantie gemaakt is voor je onderneming. Maar eigenlijk is het gemaakt voor jouw klanten. Als websitebezoekers jouw boodschap niet begrijpen, dan levert dit ook geen aanvragen op.

Voor we gaan starten

Voordat we ons gesprek afronden, verzamel ik alle notities die ik gemaakt heb. Vervolgens zet ik deze om in een duidelijke projectomschrijving. Je kunt deze overhandigen aan een webdesigner naar keuze.

Met een duidelijke projectomschrijving kan iedere webdesigner met gemak een offerte opstellen die al jouw wensen, eisen en doelen weerspiegelt.

Natuurlijk ontvang je een voordeel als je besluit om met mij te gaan samenwerken. Kies je ervoor om een offerte te laten maken door Spixels? Dan breng ik de kosten voor dit plan in mindering, deze ontvang je als een korting in de offerte.

Een goede projectomschrijving helpt je om jouw visie tot leven te brengen. Het zorgt er ook voor dat je je webdesigner verantwoordelijk kunt stellen voor de taken in het plan.

Een winstgevende website begint met een ijzersterke strategie.

Om vandaag nog te starten, klik je op de knop hieronder om je offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Direct een website projectplan inplannen, klik dan hier

Website laten maken 5

Hoe ziet deze zoektocht er uit?

De weg naar jouw ideale website bestaat uit een gesprek, waarin we het hebben over jouw plannen voor een nieuwe website. Tijdens dit gesprek gaan we ontdekken wat je nu écht wilt bereiken. Ik zorg ervoor dat je op een simpele manier gaat begrijpen wat er technisch nodig is om jouw doel te behalen. Na ons gesprek ontvang je een volledige projectomschrijving. Je kunt deze voor jezelf of voor een webdesign bureau gebruiken naar keuze. Om je tegemoet te komen wordt dit bedrag in mindering gebracht op de offerte.

Het gesprek

Tijdens ons gesprek hebben we het over jouw nieuwe websiteproject. Ik luister naar jouw wensen en ik stel vragen zodat we precies duidelijk hebben wat jouw doel is. Dit proces zorgt ervoor dat alle betrokken partijen dezelfde verwachtingen hebben. Het wordt duidelijk waar jouw doelgroep naar op zoek is.

Website laten maken 6
Website laten maken 7

Volledige projectomschrijving

Na ons gesprek verwerk ik alle notities in een complete projectomschrijving, speciaal voor jouw websiteproject. Dit document bevat al jouw wensen, eisen en doelen. Met dit projectplan kun je van start met jouw nieuwe website. Natuurlijk hoop ik dat je voor Spixels kiest!

Prijs wordt in mindering gebracht op de offerte

Nu we toch op één lijn zitten, is het vanzelfsprekend dat je ervoor kiest om door te gaan met Spixels als jouw webdesignpartner. Om je tegemoet te komen, zullen de kosten voor het projectplan in mindering worden gebracht op de offerte voor jouw nieuwe website. Dit projectplan is de basis van jouw ideale website.

Website laten maken 8

Recensies

Deze mensen gingen je voor

Als iemand mij zou vragen in enkele woorden Spixels te beschrijven zou dat voor mij heel lastig zijn, dus ik ga het ook niet kort houden. Ik kwam in contact met Sven van Spixels via via (FB geloof ik), en vanaf het eerste moment was het duidelijk dat ik de juiste keuze had gemaakt voor mijn SEO-behoeften. En veel meer dan dat. Sven heeft niet alleen de volledige controle over SEO en websitebeheer op zich genomen, maar ook consequent meer geleverd dan beloofd. Hij staat voor je klaar voor kleine en grote dingen (feedback, aanpassingen, strategie-besprekingen, etc.) en probeert echt tot de kern te komen van wat je nodig hebt en hoe je dat het best kunt verwezenlijken. Hij onthult verborgen kennis waarvan je nooit wist dat je dat verlangde te kennen. Dat dat hetgeen is waarmee je level-up gaat. De communicatie met Sven is superieur; hij is duidelijk, concreet en gaat uitgebreid in op onze behoeften. Wat me het meest opvalt, is hoe hij echt investeert in zijn klanten als individuen, wat getuigt van een unieke, persoonlijke benadering in zijn werk. Sinds ik met Sven werk, heb ik aanzienlijke verbeteringen gezien: meer leads, meer verkopen, meer naamsbekendheid, en een betere structuur op mijn website. Nog indrukwekkender is de hoeveelheid kennis die ik heb opgedaan door onze samenwerking. Daar ben ik nog wel het meest dankbaar voor. Kies voor Spixels als je professionaliteit en expertise je meer aan het hart gaat dan koopjes jagen. Ik beloof je dat Sven alle verwachtingen overtreft. Ik zou hem zonder enige twijfel aanbevelen. Hij werkt hard, levert meer dan hij belooft en is volledig toegewijd aan het succes van je project.

trustpilot
Serkan Ozata
Serkan Ozata

Spixels partner in online Marketing

Spixels is een goede keuze voor ondernemingen die op zoek zijn naar een partner in online marketing. Sven is betrokken denkt mee en heeft een goed doordachte strategie om de bedrijfsdoelen te behalen. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en resultaten die wij samen met Spixels hebben behaald.

Zeer tevreden! Veel kennis van zaken en altijd bereid de puntjes op de i te zetten voor je zaak of prive....

Een winstgevende website begint met een ijzersterke strategie.

Om vandaag nog te starten, klik je op de knop hieronder om je offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Direct een website projectplan inplannen, klik dan hier

Website laten maken 9

Waarom is dit gesprek nodig?

Het is makkelijk om een websiteproject te starten met een webdesigner, maar het is niet altijd makkelijk voor jou als ondernemer om duidelijk aan te geven wat je precies wilt. Deze zoektocht naar jouw ideale website is een dialoog tussen een expert op het gebied van conversiegerichte websites en de klant door het stellen van de hamvraag “waarom”.

Wordt mijn website snel?

Ja natuurlijk! Zodra je website visueel is afgerond ga ik stap verder dan mijn concullega’s. Het is mijn missie om jouw website super snel te maken, zodat Google van je website gaat houden, want een snelle website verschijnt hoger in de zoekresultaten!

Moet mijn ideale website nu door jou gemaakt worden?

Nee, er is geen verplichting om na ons gesprek jouw ideale website door Spixels te laten maken. Je bent vrij om het werk door iemand anders uit te laten voeren. Je kunt dit projectplan aan een ander overhandigen. Wil je echter dat jouw website het eindresultaat bereikt dat we hebben besproken, dan moet je natuurlijk voor Spixels kiezen ????

Wat is een projectomschrijving?

Een projectomschrijving is een document dat duidelijk en consistent laat zien hoe het project gaat verlopen. Het is een gedetailleerd document dat het doel van jouw website in kaart brengt. Al je wensen, eisen en technische benodigdheden staan erin beschreven.

Waarom kies ik voor Spixels?

Met meer dan tien jaar ervaring weet ik precies hoe ik websites kan maken, ondersteunen en voorzien van de gewenste functionaliteiten. Spixels is gespecialiseerd in websites, webshops, WordPress, online marketing en maatwerk. Door gedetailleerd samen te werken en een kort lijntje te houden, creëer ik websites die goed passen bij jouw bedrijf én jouw klanten.

Wordt mijn website “responsive”?

Ja, natuurlijk! Het is enorm belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. Of dit nu een smartphone, tablet, laptop of groot computerbeeldscherm is. Het gaat om jouw verhaal en jouw boodschap die perfect over moet komen bij jouw doelgroep. Dat noem je responsive.

Krijg ik een WordPress website?

Ja. WordPress heeft bijna 30% van het hele internet veroverd. WordPress heeft een gigantisch team dat regelmatig updates uitbrengt om jouw website veilig te houden. Spixels heeft ruim tien jaar WordPress ervaring en zet voor jou een website op maat neer dat voldoet aan jouw eisen en wensen.

Krijg ik een gekochte template?

Nee, zeker niet. Jouw website wordt op maat gemaakt vanuit een kale template. Dat betekent dat het raamwerk standaard zal worden ingeladen, zodat er maatwerkrijen en kolommen met jouw content ingeladen kunnen worden. Zo is het grootste deel automatisch responsive. Zie het als een leeg canvas voor een schilderij. Het paneel staat, het doek is strakgetrokken, er moet alleen nog geschilderd worden met de juiste spullen.

Kan ik mijn website zelf bewerken?

Jazeker! Jouw website wordt gemaakt met de ingebouwde bouwer van WordPress (Gutenberg). Spixels heeft investeringen gedaan in een aantal Premium plug-ins voor WordPress, waardoor het zelf aanpassen van jouw teksten en afbeeldingen heel makkelijk is. Je kunt dit natuurlijk ook altijd aan Spixels overlaten.

De 6 geheimen van een succesvolle website

Leer hoe je jouw website succesvol maakt, met dit waardevolle e-book. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox.

[LM] De 6 geheimen van een succesvolle website
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 essentiële tips om je website veilig en online te houden

Leer direct hoe je jouw website veilig houdt met deze vijf gratis tips. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google

Leer direct hoe je jouw website beter online vindbaar maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox!

[LM] 5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

9.00 uur ben ik weer online!

👋 Hi, heb je een vraag? Stuur mij hier een bericht.