SEO Check

Meer bezoekers op je website

Je website is één van de belangrijkste verkooptools. Via je website maak je namelijk verbinding met je doelgroep. Vind jouw ideale klant jou nu in de zoekmachines of is er werk aan de winkel?

SEO Check 1
SEO Check 2

Zoekmachines leveren leads van hoge kwaliteit aan je website

Zoekmachines – zoals Google – laten websites zien die het meest gerelateerd zijn aan de ingevoerde zoekopdracht.

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat je website op de eerste pagina te zien is, want websites met een ’top 10 positie’ krijgen nu eenmaal de meeste bezoekers!

De daadwerkelijke zoektermen waarop je in de zoekmachines scoort zijn relevant, dit noemen we de “koopintentie”.

Je klanten hebben een probleem en jouw producten of diensten lossen dit probleem op. Uiteraard wil je zichtbaar zijn als een potentiële klant die ene belangrijke zoekopdracht uitvoert.

Als je bijvoorbeeld horloges verkoopt en iemand zoekt naar “beste mannenhorloge”, is dat heel anders dan “Rolex – Special Edition”. Mensen die naar de Rolex zoeken, zijn op zoek naar een specifiek item en zijn dus verder in de koopcyclus.

Dit betekent niet dat de eerste zoekopdracht niet waardevol is voor je bedrijf. Maar, zorg er eerst voor dat de basis goed is.

Google en andere zoekmachines zijn opgezet om hoogwaardige leads aan je bedrijf te leveren. Je hebt alleen de juiste tools nodig om je website vindbaar én zichtbaar te maken!

Als je niet zichtbaar bent in de zoekresultaten, gaan klanten je niet vinden

Het internet is de afgelopen 10 jaar drastisch veranderd. Dagelijks komen er duizenden nieuwe websites online.

Tenzij je een superspecifiek product of dienst hebt – en je bent het enige bedrijf ter wereld dat verkoopt – moet je SEO toepassen om bezoekers via de zoekmachines te krijgen.

Als jouw bedrijf niet zichtbaar is in de zoekmachines, worden al die hoogwaardige leads ook niet doorgestuurd naar je website. Een gemiste kans dus!

Bedenk ook dat jouw concurrenten klaar staan om dezelfde potentiële klanten over te nemen, als je niet vindbaar bent.

Pak daarom de controle over je online zichtbaarheid terug door je website te optimaliseren. Zo help je de zoekmachines om jouw website te laten zien.

Hoe belangrijk is een constante stroom nieuwe bezoekers naar jouw bedrijf?

SEO Check 3

Kun je JA zeggen tegen één van onderstaande punten?

Lokale klanten kunnen je bedrijf niet vinden;

De telefoon gaat niet meer over en je ontvangt minder e-mails dan je zou willen;

Je maakt je zorgen dat je concurrenten (lokaal of nationaal) beter online zichtbaar zijn;

Jouw concurrenten hebben hun online aanwezigheid verbeterd en je bent bang dat ze je inhalen;

De verkoopcijfers zijn lager dan vroeger of ze zijn niet op het niveau dat je zou verwachten;

Je hebt niet het gevoel dat je huidige marketingactiviteiten de investering waard zijn (als je dit al doet);

Jouw website is al een tijd “live” en je weet niet zeker of deze de gewenste resultaten oplevert;

Eigenlijk heb je geen idee waar je moet beginnen als het gaat om vindbaarheid in Google.

Deze SEO-Check is gemaakt om je te helpen met alle bovenstaande uitdagingen… en meer!

Ja, ik wil graag meer online zichtbaar zijn!

Jouw website is je beste verkoopplatform, tenminste wél als je het goed doet! Realiseer dat dit de eerste kennismaking is met potentiële klanten. Je website is niet langer alleen een visitekaartje.

Als je website niet zichtbaar is in de zoekmachines, ben je niet vindbaar voor potentiële klanten. Het is essentieel dat je website zowel zichtbaar, als toegankelijk is voor je doelgroep.

De SEO-Check geeft een uitgebreid overzicht van je website, je online marketinginspanningen én die van je concurrenten. Het helpt bij het identificeren van problemen en potentiële kansen -die wanneer ze worden opgelost – voordeel opleveren in de zoekresultaten.

Wat betekent de SEO Check voor jou?

Deze SEO check gaat je volledige website onder de SEO loep nemen. Zie het als een uitgebreide nul-meting voor je website. Zo zorg je ervoor dat je website SEO gezond is. Je weet straks precies hoe je website presteert in de zoekresultaten en wat de verbeterpunten zijn om meer bezoekers naar je online platform te trekken.

Zodra de SEO check klaar is, ontvang je een PDF-rapport met alle bevindingen en actiepunten waarvan ik vind dat het beter kan. Als onderdeel van de SEO scan krijg je twee uur van mijn tijd, zodat je de genoemde actiepunten door mij kan laten uitvoeren.

Uitgebreide SEO analyse

Zoekwoordenonderzoek

Concurrentieonderzoek

Onpage SEO

Offpage SEO

Lokale SEO

Website snelheid

Technische WordPress controle

PDF-rapport

2 uur van mijn tijd

Wat nu?

Door middel van de SEO-Check kijk ik grondig naar je website, de positie in de zoekmachines, concurrenten, websitesnelheid en nog veel meer. Ik analyseer je bestaande online marketing strategie en identificeer potentiële kansen voor je bedrijf.

Na voltooiing van deze SEO-Check ontvang je een gedetailleerd pdf-rapport. In dit rapport zie je het resultaat van mijn bevindingen. Ook zorg ik voor actiepunten die helpen om jouw bedrijf te laten groeien.

Denk je na afloop: “Sven, ik ben superblij met je hulp, regel jij het maar” – dan zorg ik ervoor dat de actiepunten gelijk geïmplementeerd worden!

Meer organisch verkeer

Ben jij klaar om aan de slag te gaan en beter zichtbaar te zijn voor je ideale doelgroep? Klik dan op onderstaande knop om mijn SEO-dienst te bestellen. Je wordt doorgestuurd naar de kassa waar je je aankoop kunt afronden.

De SEO-Check is inclusief twee uur van mijn tijd om het rapport en plan van aanpak te bespreken. Vaak is één uur genoeg en maken we daarna een vervolgafspraak, zodat ik de wijzigingen die jij, ik of een andere websiteontwikkelaar hebben gemaakt kan controleren.

Kort nadat je bestelling is geplaatst, ontvangt je een welkomstmail en instructies voor de volgende stappen.

Jouw website optimalisatie check wordt binnen 3 werkdagen uitgevoerd.

Ik help je graag met het verbeteren van je website, zodat je beter zichtbaar wordt voor jouw potentiële klanten!

SEO Check 4

Klaar om de volgende stap te zetten?

SEO Check

297,-

Inbegrepen:

Website ontwerp en huisstijl

Conversie optimalisatie

SEO / Online zichtbaarheid

Gebruikerservaring

Website snelheid & prestaties

Beveiliging

Technische WordPress controle

Rapport met aanbevelingen

BONUS 2: twee uur van mijn tijd om het rapport en plan van aanpak te bespreken.

Welke controlepunten zitten er in deze SEO Check?

Deze SEO-Check kijkt naar 7 sleutelgebieden van je website, je online marketinginspanningen, je concurrenten en potentiële kansen voor je bedrijf. De resultaten ontvang je in een pdf-rapport met actiepunten, zodat je weet waar je aan moet werken.

Analyse en zoekwoordonderzoek

Een zoekwoord is een woord (of korte zin) dat in de zoekmachines (zoals Google) wordt ingevoerd bij het uitvoeren van een zoekopdracht. Ik kijk naar de zoekwoorden die je website nu target. Ook onderzoek ik mogelijk nieuwe waardevolle zoekwoorden die beter bij je bedrijf passen én meer zoekvolume bevatten. De combinatie van deze zoekwoorden is belangrijk voor jouw langetermijnstrategie!

SEO Check 5
SEO Check 6

Zoekmachine resultaten

Ik onderzoek hoe zichtbaar je website nu is in de zoekmachines, uiteraard met zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Want, uiteindelijk wil je op die eerste pagina terechtkomen. Je ontvangt een overzicht met mijn bevindingen.

Concurrentenonderzoek

Ik noteer eventuele concurrenten (lokaal of landelijk) die meer online zichtbaarheid en aandacht krijgen dan jij. Net als jij wil ik dat je website beter zichtbaar is dan je grootste concurrenten. Het is erg belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van wat je concurrenten doen, zodat jij ze verslaat qua positie in de zoekmachines.

SEO Check 7
SEO Check 8

Pagina-SEO

Ik beoordeel de technische kant van SEO op de achterkant van je website. Veel websites zijn na de lancering niet meer verbeterd en dat heeft invloed op jouw vindbaarheid. Geen probleem als dit in jouw geval zo is – ik geef je altijd het beste advies, zodat je website technisch goed in elkaar zit.

Lokale SEO

Als bedrijf wil je natuurlijk dat klanten in jouw directe omgeving je weten te vinden. Zo kun je jouw producten of diensten extra onder de aandacht brengen. Dit is precies wat lokale SEO voor je doet.

Lokale SEO zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw bedrijf wordt weergegeven in de kaarten van Google Maps. In de SEO-Check leg ik uitgebreid hoe jouw bedrijf ervoor staat en welke verbeteringen er eventueel nodig zijn.

SEO Check 9
SEO Check 10

Technische WordPress controle

Een website kan niet goed functioneren als het technische gedeelte ‘op de achterkant’ niet klopt. Voor veel ondernemers is dit ‘abracadabra’, maar voor mij niet. Ik analyseer jouw gehele website en breng eventuele technische fouten aan het licht. Dit is een onmisbaar onderdeel van de SEO-Check.

Zo kan jouw website bijvoorbeeld “verbroken links” of “dubbele content” bevatten, zonder dat je het weet. Dit heeft allemaal invloed op de vindbaarheid in Google, daarom zorg ik ervoor dat je precies weet welke verbeterpunten er nodig zijn.

Website Snelheid

Ik voer een aantal snelheids- en prestatietests uit op je website. Als het laden van je website meer dan 3 seconden nodig heeft, is er waarschijnlijk snelheidsoptimalisatie nodig. Je hebt maar 7 seconden om de aandacht van de gemiddelde bezoeker te trekken, dus je wilt niet dat deze tijd wordt besteed aan het wachten tot je site is geladen.

SEO Check 11
SEO Check 12

Pdf-rapport Met Actiepunten

Zodra de SEO-Check is voltooid, ontvang je de resultaten in de vorm van een pdf-rapport. Alle gevonden actiepunten licht ik uitgebreid toe, zodat je weet wat er nodig is om jouw website te laten scoren in de zoekmachines.

Natuurlijk kan ik me voorstellen dat je zelf niet direct weet hoe je alle actiepunten uitvoert. Ik help je graag door een offerte op maat te maken. Samen zorgen we ervoor dat jouw website klaar is om goed gevonden te worden!

BONUS: twee uur gratis onderhoud!

Ontvang tijdelijk twee uur gratis om je te assisteren bij het uitvoeren van de actiepunten die naar voren zijn gekomen tijdens de SEO- Check. Als er meer tijd nodig is om de problemen op te lossen, zal ik dit vooraf duidelijk aangeven. De belangrijkste problemen worden natuurlijk eerst opgelost, omdat deze het meest kritisch zijn voor jouw onderneming.

SEO Check 13

Meer dan 70 ondernemers hebben de SEO check succesvol ingezet!

facebook
Lindsy Bruin
recommends

Super goede én snelle service, persoonlijk contact, altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen, nooit down en denkt verder mee naast het gevraagde. Diverse websites heb ik al afgenomen bij Spixels, zowel voor mijzelf als voor mijn klanten. Als laatste worden ook het onderhoud en de hosting feilloos door Spixels voor mij en mijn klanten geregeld. Oftewel, ik ben érg tevreden met de service van Spixels webdesign. Aanrader!

Sven helpt mij al jaren met mijn website en is al talloze keren 'to the rescue' geweest om dingen te herstellen. Ook heeft hij vaak aan één woord al genoeg als ik weer eens een idee heb of een nieuw design op mijn website wil. Daarnaast werken Sven en ik regelmatig samen als het gaat om SEO en optimaliseren van websites. Hij reageert snel, is duidelijk en levert bovenal altijd goed werk!

Perfecte service

Perfecte service en altijd elke vraag zeer snel beantwoord.

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom is deze SEO Check nodig?

Als je meer inkomsten wilt genereren via je website, is het belangrijk om te weten dat je zichtbaar bent in de zoekmachines en dat je het juiste doet. Een SEO Check als deze neemt een diepgaande en openhartige blik op je website, marketinginspanningen en je concurrenten. Aan het einde van de check zal ik een rapport met aanbevolen actiestappen verstrekken.

Hoe lang duurt een SEO Check?

Ik heb doorgaans ongeveer 3-5 werkdagen nodig om je SEO Check te voltooien vanaf het moment dat ik je bestelling heb ontvangen. Dit kan van tijd tot tijd wat langer duren, aangezien dit afhangt van jouw huidige werkschema. Zodra de SEO Check is voltooid, stuur ik je het rapport met de details van de aanbevolen volgende stappen.

Wat als ik geen WordPress website heb?

Het aanbod op deze pagina geld alleen voor WordPress websites. Als jouw website op een ander platform draait, neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. De kosten zijn hierdoor waarschijnlijk hoger, omdat er afgeweken wordt van de standaardprocedures.

Kan ik Spixels vertrouwen met mijn website?

Spixels bestaat officieel sinds 2014. Sinds 2004 zonder KvK. Er is meer dan tien jaar WordPress, Webdesign, SEO en marketingervaring in huis. Jouw inloggegevens kun je via een beveiligd formulier opsturen en zullen na gebruik direct verwijderd worden. Jouw inloggegevens worden NIET gearchiveerd, maar vernietigd.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp