Sven Kersten

in

Google Ads, Onderhoud, SEO, Website ontwerp

Een 2e website

Het Bruidspaleis heeft ook een outlet winkel. Deze bevind zich aan de overkant van de winkel in Den Haag en op een andere domeinnaam op het internet. Hier richten ze zich op de verkoop van goedkopere trouwjurken en trouwpakken zonder atelier. Dit betekent dat een jurk of pak zoals die zit en niet door het Bruidspaleis wordt vermaakt. Je krijgt dezelfde ambiance voor een goedkopere prijs.

Bruidspaleis

Opdracht

Webhosting

Maatwerk webdesign

Contactformulier

Website beveiligd met een slotje

Mobiele website

Tablet website

Klantvraag

Het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam heeft ook een Outlet. Hier worden de mooiste exclusieve pakken en trouwjurken verkocht tegen een scherpe prijs.  De website moest groots worden opgezet, als in grote foto’s en het hele scherm gebruiken.

Strategie

Slider

De startpagina is voorzien van een paar pakkende sliders en is de rest van de website is ruim opgezet om de outlet producten te laten zien. De klant kan in de winkel de producten passen, kopen en meenemen.

Simpel maar duidelijk

De outlet moet echt outlet uitstralen. Goedkoop, weinig service, maar wel de beste kwaliteit zoals je van het Bruidspaleis gewend bent.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp