Sven Kersten

in

Website ontwerp

Dezelfde website maar dan zelf bij te houden

Chrissy is een paardenliefhebber en is bezig met de groei van haar bedrijf en specialiseert zich in Bitfitting en jureert bij paarden wedstrijden. Haar bedrijf groeit met de dag en dan is het fijn als je je website zelf kunt bijwerken.

Chrissy Fens

Opdracht

Website op maat

Website namaken in een page builder

Klantvraag

Chrissy had een website die ze niet zelf kon bijwerken. Via via is Chrissy bij mij terecht gekomen om haar website na te maken met een pagebuilder en om mijn best practice WordPress instellingen toe te passen.

Strategie

Website namaken

De website is voor 99% hetzelfde nagemaakt en Chrissy kan haar website nu zelf bijwerken met Beaver Builder.

Meer content

In de 2e fase heb ik haar onepager omgetoverd tot een website met meer pagina’s en content om te scoren in de zoekmachines.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp