Sven Kersten

in

Website ontwerp

Zelf je website bijwerken met behoud van je huisstijl

Een jong bedrijf gespecialiseerd in het creëren van oplossingen voor al je camerabeveiliging en ICT-vraagstukken. Het luisteren naar de klant staat centraal. Of het nu voor je ICT-netwerk, een camerabewakingsoplossing of een combinatie van beide is. Bij Westland IP Solutions werken vakmensen die je op de juiste manier adviseren en samen met jou de best passende oplossing creëren. Westland IP Solutions is een erkend IT & beveiligingspartner en heeft als werkgebied heel Nederland.

Westland IP Solutions

Opdracht

Maatwerk website

WordPress Best Practice configuratie

Contact formulier

Google Maps

Duidelijke Call To Actions

Klantvraag

De website van Westland IP Solutions was toe aan vervanging. De oude website bestond uit enkele Html-pagina’s zonder een vorm van WordPress en was niet eenvoudig bij te werken. De website moest weer fris zijn met behoud van de huidige huisstijl kleuren.

Strategie

Website strategie

Na het vaststellen van de zakelijke behoeftes was al snel duidelijk dat we de huidige teksten zouden hergebruiken en ons niet gingen focussen op SEO. De website moest duidelijk en netjes zijn.

Best practice SEO

De website is verder wel geoptimaliseerd door gebruik te maken van mijn best practice WordPress configuratie. Zo laad de website binnen 2 seconden en toont de website waar het bedrijf voor staat. De technische SEO-optimalisatie is wel op orde en voorbereid op de toekomst.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp