Affiliate richtlijnen 1

Spixels Affiliate richtlijnen

Zodra je begint met het promoten van onze producten, ga je akkoord met de affiliate richtlijnen op deze pagina.

Voordat je start met de promotie wil ik je nog iets belangrijks vertellen.

Ik ben echt mega enthousiast dat je interesse hebt om Spixels te promoten en dat je dus met ons wilt samenwerken. Om ervoor te zorgen dat jouw promoties en de bijbehorende inkomsten zo soepel mogelijk verlopen, heb ik een korte video voor je opgenomen (de video hierboven). Het is belangrijk dat je deze video helemaal bekijkt, want hierin deel ik belangrijke informatie met je om het beste uit je promotie te halen.

Hoe Werkt Het?

Hoe werkt het nu precies? Ten eerste, als je begint met het promoten van Spixels, ga je akkoord met deze richtlijnen. Maar hoe werkt het precies? Heel simpel: jij introduceert nieuwe klanten of leden, en wij betalen jou een commissie van maximaal 30% over de omzet die deze klanten genereren. Deze commissie wordt maandelijks uitbetaald vanaf 100 euro. De commissies zijn wederkerend.

Een kleine kanttekening: het is onze bedoeling om deze commissie blijvend uit te betalen zolang de klant bij Spixels blijft. We behouden echter het recht om de commissies en regels te wijzigen indien noodzakelijk. Dit is uitzonderlijk, maar ik wil je hiervan op de hoogte stellen.

Vragen en Samenwerking

Heb je vragen of wil je samen een promotie doen? Stuur mij dan een e-mail via [email protected]. We bekijken samen de mogelijkheden.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Registratie en Promotielink

Nu het belangrijkste: hoe registreer je je als affiliate bij Spixels en hoe ontvang je jouw unieke promotielink? Het kan zijn dat je dit al gedaan hebt, maar voor het geval dat je deze video bekijkt zonder dat je eerst geregistreerd bent wil ik het toch even vertellen.

Je registreert jezelf als partner door naar spixels.nl/affiliate te gaan en je hier aan te melden. Na goedkeuring krijg je toegang tot je account, waar je promotiemateriaal kunt vinden en je commissies kunt volgen. Deze goedkeuring doe ik snel, zodat je snel aan de slag kunt.

Commissie en Uitbetalingen

Hoe worden de commissies verwerkt. Wanneer iemand op jouw link klikt, plaatsen we een cookie die 90 dagen geldig is. Binnen deze periode wordt elke verkoop aan jou toegeschreven en ontvang je commissie. Uitbetalingen vinden plaats op de tweede dag van elke maand. Afhankelijk van je bank kan het enkele werkdagen duren voordat de commissie op je rekening staat. Houd er rekening mee dat iDEAL-betalingen 30 dagen en incasso’s 60 dagen worden vastgehouden voordat ze beschikbaar zijn voor uitbetaling. Dan is de kans klein dat ze nog gestorneerd worden en kunnen we je veilig uitbetalen.

Do’s en Don’ts voor je promoties

Je bent vrij om Spixels op jouw manier te promoten, maar vermijd misleidende, negatieve en clickbait titels zoals “Zijn de cursussen van Spixels echt heel slecht?” gevolgd door een artikel waarin je het verhaal verdraait en eigenlijk zegt hoe geweldig ze zijn en hoeveel je eraan hebt gehad.

Maak geen valse claims

Maak geen valse claims. Zeg bijvoorbeeld niet dat je gegarandeerd je omzet verdubbelt na één maand in de Spixels Community. Je mag natuurlijk wel je eigen ervaring delen. Als jij je omzet hebt verdubbeld met de kennis uit de community, mag je dat zeker vermelden!

Gebruik ons merk niet zonder toestemming

Gebruik geen domeinnamen die onze bedrijfsnaam bevatten zonder toestemming, zoals spixelskopen.nl of koopspixels.nl. Ons merk is ons merk. Promoot en verkoop vanuit je eigen naam en ervaring. Je mag natuurlijk wel de naam van onze producten benoemen.

Gebruik alleen marketingmaterialen (zoals banners, afbeeldingen, teksten) die door ons zijn verstrekt of goedgekeurd. Dit zorgt ervoor dat de inhoud consistent en merkconform blijft.

Eerlijkheid en transparantie

Affiliates dienen altijd eerlijk te zijn in hun promoties en reviews. Vermeld duidelijk dat het om affiliate links gaat om transparantie te garanderen naar je publiek.

Beperking van aansprakelijkheid

Het affiliate programma is niet aansprakelijk voor indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit de affiliate overeenkomsten. Een beetje formeel misschien, maar het moet gezegd worden.

Kortom, gebruik je gezond verstand. We vinden het belangrijk dat onze partners ethisch te werk gaan. Overtredingen zullen leiden tot beëindiging van de samenwerking.

Wordt ambassadeur van Spixels in drie stappen:

Hieronder leg ik je in drie eenvoudige stappen uit hoe je snel kunt beginnen als affiliate partner van Spixels.

Stap 1: Affiliate account aanmaken (als je dit nog niet hebt gedaan)

Maak je affiliate account aan via https://spixels.nl/affiliate.

Affiliate richtlijnen 2

Stap 2: Aanmelden

Meld je aan als Spixels Affiliate. Je aanmelding wordt op werkdagen in enkele uren geaccepteerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Affiliate richtlijnen 3

Stap 3: Kopieer promotielink

Klik op de ‘kopieer promotielink’ knop onder het product dat je wilt promoten en vermeld deze in de content waar je de promotie gaat plaatsen en verdien tot 30% over de omzet die deze klanten genereren.

Voorbeeld content: Blog, E-mail, Social Media, Podcast of ander kanaal.

Affiliate richtlijnen 4

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen die je mogelijk van klanten krijgt als je een promotie doet voor de Spixels Community:

Wat krijg je in de community?

Je krijgt onbeperkt toegang tot alle cursussen, je kunt iedere 2 weken meedoen met de live Q&A om je vragen stellen over je online business, zoals je website. Kun je niet wachten dan kun je 24/7 per dag je vragen stellen door een bericht te plaatsen of je successen vieren met andere gelijkgestemde ondernemers.

Wanneer zijn de Q&A’s?

De Q&A is om de 2 weken op donderdag om 16.00 uur in de middag via Zoom en duurt tot 17.00 uur. Houd rekening met een half uur uitloop. Als je zeker wilt zijn van een antwoord op je vraag kun je je vragen vooraf stellen in de community.

Wat maakt Spixels beter dan andere communities?

Cursussen die wel gemaakt zijn om je verder te helpen, rustig uitgelegd, rustig gesproken – althans, dat is de feedback die ik altijd krijg, gebruiksvriendelijke omgeving, toegang tot marketingtools, live antwoord op je online marketing vragen via Zoom, snel antwoord op je vragen en in het Nederlands. Vertel gerust over je eigen ervaring.

Wat is de opzegtermijn?

De community is per direct opzegbaar zonder verdere verplichtingen. Je kunt deze eenvoudig opzeggen vanuit de community.

Heb je zelf een vraag?

Als je nog een vraag hebt, kun je die hieronder stellen. We staan klaar om je te helpen en geven zo snel mogelijk antwoord.

Affiliate Worden

De 6 geheimen van een succesvolle website

Leer hoe je jouw website succesvol maakt, met dit waardevolle e-book. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox.

[LM] De 6 geheimen van een succesvolle website
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 essentiële tips om je website veilig en online te houden

Leer direct hoe je jouw website veilig houdt met deze vijf gratis tips. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 essentiele tips om je website veilig en online te houden
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google

Leer direct hoe je jouw website beter online vindbaar maakt, met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct in je inbox!

[LM] 5 geheimen waardoor jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

5 stappen om de ideale website te laten maken

Leer direct hoe jouw volgende website project een winnend project wordt met dit gratis e-boek. Je ontvangt de downloadlink direct!

[LM] 5 stappen om de ideale website te laten maken
Ik hou zelf ook niet van SPAM. Daarom zal ik je gegevens veilig bewaren volgens mijn Privacybeleid.

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

9.00 uur ben ik weer online!

👋 Hi, heb je een vraag? Stuur mij hier een bericht.