Sven Kersten

in

Onderhoud, Website ontwerp

Van visitekaartje naar conversiemachine

Bestratingsbedrijf A.A. Snijders in Monster, Westland. Het in 1953 opgerichte bestratingsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die op het gebied van alle soorten en maten van bestratingen kennis heeft en garant staat voor vakkundig aangebracht straatwerk.

AA Snijders & Zn.

Opdracht

Website ontwerp

Project pagina maatwerk

Responsive voor ieder apparaat

Logo vectoriseren en aanpassen

Klantvraag

De website van AA Snijders & Zn. was toe aan vernieuwing. De oude website bestond uit 1 pagina en werd daarom ook niet gevonden in de zoekmachines. Dit moest beter.

Strategie

Zelf projecten toevoegen

In deze nieuwe website kan het personeel zelf op een eenvoudige manier zijn projecten toevoegen. Zodra de gevraagde velden zijn ingevuld wordt de projectpagina automatisch opgebouwd op basis van een maatwerk template.

Net even anders

Ik heb gekozen voor een andere aanpak dan normaal met het navigatiegedeelte aan de linkerkant en onderaan de inloggegevens.

WordPress CPT

De website is voorzien een zogenoemde Custom Post Template waardoor het eenvoudig is voor het personeel om projecten aan te maken in het WordPress CMS en altijd op dezelfde manier te tonen aan de bezoekers.

Duidelijke CTA

Doordat iedere pagina nu voorzien is van een Call To Action is het eenvoudiger voor de klanten om contact op te nemen met AA Snijders & Zn.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp