Sven Kersten

in

Onderhoud, Website ontwerp

Een vakantie om nooit meer te vergeten

Deze website heb ik voor mijzelf gemaakt en voor mijn vrouw, Amy. Nadat wij getrouwd waren zijn wij het huwelijksvliegtuig ingestapt op weg naar Bali, Indonesië.

Sven Kersten

Opdracht

Complete website verzorgd van A tot Z

Inclusief het plaatsen van foto's

Klantvraag

Het thuisfront wilde graag op de hoogte gehouden worden van ons honeymoon avontuur. Wat is er dan leuker dan een eigen website waar het thuisfront onze verhalen kan nalezen? Baali.nl.

Strategie

Reisblog

Baali.nl met dubbel aa. Een persoonlijke reisblog waarin de dagelijkse verhalen worden bijgehouden van een magische reis door Bali.

Foto’s en video’s

Simpel foto’s en video’s toevoegen met de mogelijkheid voor bezoekers om een e-mailadres achter te laten zodat ze op de hoogte gehouden worden.

Reacties plaatsen

Het thuisfront kan daarnaast reacties achterlaten op ieder gepubliceerd verhaal.

Met veel plezier heb ik aan deze website gewerkt. Het unieke aan deze website is dat het de vakantie website van Amy en mij is…

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp