Sven Kersten

in

Website ontwerp

Van onepager naar volwaardige website

CFDC.nl is het bedrijf van Chrissy Fens, erkend instructeur, bitfitter, jurylid tot en met M2 niveau (KNHS) en zelf actief in de sport geweest tot ZZL-niveau. Haar passie voor anatomie en pathologie vindt zijn oorsprong in de humane geneeskunde, daar Chrissy opgeleid is als Hbo-verpleegkundige en heeft ook jaren gewerkt in de humane zorg. De liefde voor de paarden(sport) en het succes van het bedrijf heeft ertoe geleid dat zij deze passies heeft kunnen combineren.

Chrissy Fens

Opdracht

Website onderzoek

Projectomschrijving maken

Website ontwerp

SEO optimalisaties

Webhosting

Domeinnaam registratie

Klantvraag

CFDC is gegroeid en de huidige onepager (website met 1 pagina) was niet meer voldoende om haar diensten op een duidelijke manier te laten zien aan haar klanten. Chrissy wilde graag meer vertellen over haarzelf en haar diensten en dat haar website bezoekers omzet naar leads en klanten.

Strategie

Makeover

Voor CFDC heb ik een website opgezet die aansluit bij de nieuwe weg die ze met haar onderneming is ingeslagen. Haar huidige website had een makeover nodig waarmee ze duidelijk kan laten we ze je van haar onderneming kan verwachten.

Meer pagina’s met content

Omdat Chrissy een bestaande website had hebben we er voor gekozen om deze verder uit te bouwen met meer pagina’s een modernere aanpak. Zo bestaat de website niet meer uit één pagina, maar is er per onderwerp een eigen pagina gemaakt om duidelijk te maken welk probleem Chrissy op lost. Zo straalt de donkere website precies de klasse uit die CFDC heeft.

Primaire CTA

Iedere pagina is voorzien van een duidelijke Call To Action, zodat de doelgroep geen andere keus heeft dan om contact op te nemen.

Website teksten

De website teksten zijn door Chrissy zelf geschreven en nog niet SEO geoptimaliseerd.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp