Sven Kersten

in

Google Ads, Onderhoud, Webshop

Intensief webshop onderhoud voor Magento 1

Een jonge Westlandse onderneming die de markt wil voorzien van het beste hout, de mooiste steigerbuizen en de beste steigerbuis koppelingen. Zo heeft Handelsonderneming Tuin-Bouw bijna 27 webshops waarmee ze de wereld willen veroveren.

Handelsonderneming Tuin-Bouw B.V.

Opdracht

Nieuwe webshops toevoegen.

Het updaten van Magento en extensies.

Aanpassingen verzorgen aan de content van de website.

Maken en bijhouden van Google Adwords campagnes.

Praktische oplossingen bedenken zoals het automatisch exporteren van bestellingen welke per e-mail naar een dropshipment leverancier worden verzonden.

Klantvraag

Handelsonderneming Tuin-Bouw heeft mij gevraagd om het onderhoud over te nemen van de 26 op Magento gebaseerde webwinkels.

Strategie

SEO-optimalisatie

Op deze webshops hebben we ons eerst gericht op SEO-optimalisatie, zodat alle webshops in hun eigen niche goed vindbaar zijn binnen Google.

Mobiel vriendelijk

Vervolgens heb ik alle webshops mobiel vriendelijk gemaakt en onderdelen binnen het ontwerp aangepast zodat de webshops meer bij de tijd zijn en beter converteren.

Snelle webhosting

Alle op Magento gebaseerde webshops zijn in eigen beheer ondergebracht op een voor Magento geoptimaliseerde server. Dit zorgt voor een enorme snelheidswinst!

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp