Sven Kersten

in

Google Ads, Onderhoud, Website ontwerp

Onderhout van je website

Maatwerk veranda’s, overkappingen, tuinhuisjes en carports. Ze maken daarvoor uitsluitend gebruik van de beste materialen, zoals Amerikaans Douglas hout en Eikenhout. Je kunt ook bij ze terecht voor overige bouwprojecten. Bijvoorbeeld voor een dakkapel, een serre, een andere aanbouw, nieuwe badkamer of misschien een nieuw modern toilet.

Houtbouw Westland

Opdracht

Doorlopend verzorgen van de Backup, Updates en Testen van de website

Aanmaken en bijhouden van Google Adwords campagnes.

Aanpassingen verzorgen aan de content van de website op verzoek

Klantvraag

Houtbouw-Westland heeft mij gevraagd om het onderhoud over te nemen van deze op WordPress gebaseerde website en vertrouwen gegeven aan mijn expertise om de rest van de website te optimaliseren.

Strategie

Webdesign aangepast

Zo heb ik het ontwerp van de website aangepast om meer uit te stralen wat Barry en Joep samen doen in de onderneming.

SEO geoptimaliseerd

De website is nu ook geoptimaliseerd voor de zoekmachines (SEO) om beter gevonden te worden en iedere pagina is conversie geoptimaliseerd om de conversie te verhogen en meer offerte aanvragen te genereren.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp