Sven Kersten

in

Onderhoud, Website ontwerp

Joepie de timmerwerken

Joep van der Hout is een man die alles kan. Via deze website kunt je in contact komen met J van der Hout Timmerwerken om je huis te laten bouwen, aanbouwen, renoveren, noem het maar op.

Joep van der Hout Timmerwerken

Opdracht

Webdesign

Klantvraag

Joep wilde een standaard brochure website waar zijn potentiële klanten informatie kunnen vinden over zijn diensten. Bijvoorbeeld d.m.v. een visitekaartje en mond-tot-mondreclame. Op deze website is op verzoek geen SEO toegepast.

Strategie

Duidelijk aanbod

De diensten van Joep zijn eenvoudig ondergebracht in 4 categorieën. Je kunt onder andere terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Aanbouw / Verbouw
  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Betonwerken

Een eenvoudige website voor een echte ZZP’er die ook gevonden wil worden via het internet.

Joomla

Deze op Joomla gebaseerde website is ontworpen op budget basis zodat de klant zelf zijn eigen content kan schrijven/plaatsen.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp