Sven Kersten

in

Website ontwerp

Hop paardje hop

Manege El Sham is gelegen tussen het natuurgebied Madestein en het strand van Monster. Ze zijn aangesloten bij de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) en zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat, want veiligheid voor mens en dier staat voorop.

Manege El Sham

Opdracht

Webdesign

Fotoalbum

Agenda

Documenten beheer

Klantvraag

De website was toe aan vernieuwing. De vraag was om de bestaande content over te nemen en in een nieuw jasje te stoppen.

Strategie

Het laatste nieuws

Op deze website vindt je de laatste nieuwtjes over Manege El Sham in Monster. Een manege met gezellige paarden en gezellige mensen. De laatste nieuwtjes, evenementen en foto’s kunt je vinden op deze website.

Content migratie

De content van deze website is overgenomen van de vorige website en in eigen beheer van deze klant.

Onderhoud door de klant

Deze op WordPress gebaseerde website wordt door de klant zelf bijgehouden.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp