Sven Kersten

in

Onderhoud, Website ontwerp

Een website met rijbewijs

Rijschool Maud al meer dan 7 jaar actief in regio Westland en heeft meer dan 15 jaar ervaring. Begonnen met 1 instructrice en vandaag de dag rijden er 6 instructrices rond. Maud, Jamie, Elly, Nel, Elianne en Monica. Ze hebben 4 handgeschakelde auto's en 2 automatisch geschakeld. De 3 schakelauto's zijn een Kia Stonic en Kia Rio de automaten een Toyota Yaris en een Subaru Forester.

Rijschool Maud van Gent

Opdracht

Nieuw webdesign

Facebook integratie

Inschrijf formulier

Inloggen in de rijlesplanner

Klantvraag

De website van Maud van Gent was nodig toe aan een nieuw ontwerp. Het doel van de website is het informeren van nieuwe leerlingen wat betreft de laatste ontwikkelingen op het gebied van je autorijbewijs. Hier kunnen we wel wat mee!

Strategie

Online inschrijven

De wens om leerlingen zich online in te laten schrijven en inloggen op het rijlessenportaal van Rijschool Maud van Gent is gerealiseerd.

Nieuwsberichten van Facebook

De nieuwsberichten worden automatisch geïmporteerd vanuit Facebook. Dit zorgt ervoor dat je je nieuwsberichten maar op één plek hoeft in te voeren.

Pagebuilder

De website is zoals gewoonlijk voorzien van een eenvoudige “Page Builder” zodat alle teksten en afbeeldingen eenvoudig zelf aangepast kunnen worden.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp