Sven Kersten

in

Google Ads, Onderhoud, Webshop

Een webshop die plakt

Een uniek product geleverd door Handelsonderneming Hout-Bouw BV om jouw huis een luxe uitstraling te geven. Door het plakken van hout op je muur krijg je een luxe uitstraling, straalt je kamer warmte uit en werkt het ook nog eens isolerend.

Handelsonderneming Tuin-Bouw B.V.

Opdracht

Website ontwerp

Logo ontwerp

Magento configuratie

Klantvraag

Handelsonderneming Tuin-Bouw B.V. heeft een nieuw product in het assortiment. Unieke wanddecoratie door middel van Plakhout.

Er moest een logo worden ontworpen en een huisstijl voor de nieuwe website. Zo gezegd, zo gedaan.

Strategie

Nieuw product

Deze webshop is opgezet om dit nieuwe product wat beschikbaar is in vier verschillende kleuren aan te bieden via het internet. Het Plakhout kan natuurlijk ook bezichtigd worden via de Offline showroom van Houthoek.nl.

Barter deal

Toen Jan me vroeg om hier een website voor te maken was ik direct verkocht. Deze planken zijn zo gaaf dat ik meteen twee muren van onze kinderkamer heb voorzien van deze wanddecoratie. Top spul!

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp