Sven Kersten

in

Google Ads

Recht om gevonden te worden

Van der Feltz advocaten is een gespecialiseerd kantoor met de focus op bouw en vastgoed, energie, overheid, industrie. Sinds de oprichting in 2006 zijn ze erop gericht om cliënten optimaal te bedienen met een persoonlijke benadering. De advocaten zijn gespecialiseerd in o.a. bouwrecht, aanbestedingsrecht, energierecht en het omgevingsrecht in de ruimste zin van het woord. Met kennis en ervaring in zowel de publieke als de private sector komen ze snel tot de kern met strategische, innovatieve en praktisch bruikbare oplossingen. Daar waar mogelijk door buiten de gebaande paden te treden, maar steeds met oog voor politiek-bestuurlijke belangen die kunnen spelen.

Van der Feltz Advocaten

Opdracht

Adverteren via Google Ads

SEO Consult

Google Mijn Bedrijf optimalisatie

Klantvraag

Meer zichtbaar zijn, dit is het doel van dit Advocatenkantoor in Den Haag. Onder de aandacht komen van de doelgroep en duidelijk maken waar ze in gespecialiseerd zijn. De keuze moet duidelijk zijn dat zij de geschikte partner zijn voor jouw rechtszaak.

Strategie

Adverteren met Google Ads

Al snel werd duidelijk dat er geadverteerd moet worden via Google Ads, omdat daar de doelgroep zit. Zo hebben we de afgelopen jaren enkele verschillende campagnes opgezet waarin we ons meer richten op cassaties voor de Hoge Raad en 1 keer per jaar doen we een campagne voor de InfraTech beurs in Ahoy Rotterdam.

Korte lijnen

Door snel te schakelen met de marketing manager binnen dit bedrijf hebben we campagnes neer kunnen zetten die meer bezoekers naar de website halen. De externe websiteontwikkelaar is verantwoordelijk voor de implementatie van de conversie meter (tracker).

Google Mijn Bedrijf optimaliseren

Naast het optimaliseren van de Google Ads campagnes is er ook besloten om de Google Mijn Bedrijf pagina te optimaliseren. Door hier ook woorden met een hoog zoekvolume in te integreren wordt Van der Feltz advocaten relevanter voor zijn doelgroep en meer zichtbaar in de zoekresultaten van Google.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp