Sven Kersten

in

Google Ads, Onderhoud, Website ontwerp

Voetjes van de vloer

VoetMedica is De Registerpodoloog in Zoetermeer. VoetMedica is als podoloog gespecialiseerd in het herkennen en behandelen van voetklachten. Ook daarmee vaak samenhangende klachten hogerop in het lichaam, zoals knieën, heup, rug en nek, kunnen worden behandeld en voorkomen door deze registerpodoloog.

VoetMedica

Opdracht

Website ontwerp

Logo ontwerp

Visitekaart ontwerp

Briefpapier ontwerp

Google Adwords beheer

Klantvraag

VoetMedica is een nieuwe Registerpodoloog in Zoetermeer.

Irma heeft mij gevraagd om haar website te maken en om daarnaast haar eigen huisstijl te ontwerpen.

Strategie

Nieuwe huisstijl

Zo heb ik ook het ontwerp van haar logo, visitekaartjes en briefpapier verzorgd.

Online afspraak maken

VoetMedica.nl is een website waar je alle informatie kunt vinden over deze Registerpodoloog in Zoetermeer. Daarnaast is het ook mogelijk om online je afspraak te maken.

Online adverteren met Google Ads

Naast deze website neem ik ook de online marketing via Google Ads uit haar handen. Op deze manier kan Irma direct gevonden worden in Google, zonder te hoeven wachten op de indexering en website score binnen de zoekmachines.

Website onderhoud

Het onderhoud van deze op WordPress gebaseerde website, zoals de backups, updates en beveiliging is uitbesteed aan Spixels.

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp