Sven Kersten

in

Google Ads, Onderhoud, SEO, Webshop

Webshop waar Albert Einstein jaloers op is

Voordeelkussens.nl is een webshop bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van kussens op maat. Geen kus(sen) is te groot en zorgen ervoor dat jij je thuis voelt op de zachte kussens van Voordeelkussens.nl. Of ze nu in je tuin liggen, op je boot of in je mancave. Niks is te gek.

Handelsonderneming Tuin-Bouw B.V.

Opdracht

Magento website

Uniek design

Prijs berekening op maat

Gratis stofstaal laten bestellen

Klantvraag

Het was tijd om Voordeelkussens.nl uit te breiden met nieuwe vormen kussens, een keuze uit vullingen, unieke afmetingen, keuze voor een ritssleuting en meer dan 140 mooie kleuren. De prijs van een kussen moest 100% berekend worden om de klant een zo goedkoop mogelijk kussen te kunnen aanbieden en zelf een zo groot mogelijk marge te kunnen krijgen op de verkoop. Zonder winst is een webshop niet rendabel.

Strategie

Prijs formules

Het maken van deze website was dan ook een enorme hersenkraker. Achter de prijsberekening zitten zoveel formules met verschillende factoren die allemaal weer van elkaar afhankelijk zijn, zoals:

  • De stof prijs per strekkende meter
  • Maximale afmetingen
  • Kleine extra marge in verschillende lengte groepen
  • Verschillende prijs variabele per vulling
  • Een vast gegeven voor de plofkussens met automatische vlokvulling
  • Diameter prijs voor de ronde kussens.

Conditionele logica

Sommige kussens kunnen boven dikker zijn dan de onderkant. Dit allemaal vanuit één product op één pagina met conditionele logica.

Samenwerking met externe ontwikkelaars

In samenwerking met verschillende ontwikkelaars hebben we deze website tot een nieuw niveau gebracht met als resultaat: De goedkoopste kussens in Nederland en België met een goede marge om gezond verder te kunnen groeien. De webshop heeft zich al dubbel en dwars terugverdiend. Missie geslaagd!

Sven Kersten

Zit je vast met je online groei en krijg je je website maar niet van de grond? Al meer dan 15 jaar help ik online ondernemers met het behalen van online succes door gebruik te maken van SEO, conversie optimalisatie en webdesign. Het is mijn missie om online ondernemers met elkaar te verbinden via mijn online community. Wil je niet alleen maar inspiratie op doen, maar ook echt stappen zetten door het volgen van exclusieve webinars, online marketing trainingen en live Q&A's? Wordt dan lid van De Ideale Website, zonder dat je een grote investering hoeft te doen.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp