Jouw nieuwe website project begint hier

Uitgelegd in 1 minuut!

Stap 1

Vul het aanvraagformulier in voor jouw nieuwe website project. Het invullen van dit formulier duurt ongeveer 5 minuten. Door deze antwoorden kan ik je zakelijke behoeftes beter begrijpen.

Jouw nieuwe website project begint hier 1
Jouw nieuwe website project begint hier 2

Stap 2

Na het beoordelen van jouw ingevulde formulier kan ik je een richtprijs geven en een geschatte planning voor jouw nieuwe website project.

Stap 3

Zitten we samen op 1 lijn, dan plannen we een project gesprek in van ongeveer 30 minuten waar we dieper in gaan op de behoeftes van jouw onderneming, zodat ik je een passend voorstel kan doen.

Jouw nieuwe website project begint hier 3
Jouw nieuwe website project begint hier 4

Stap 4

Zijn we het eens, dan teken je het voorstel, doe je de aanbetaling en gaat je Ideale Website project van start.

Ik kijk er naar uit om je aanvraag te ontvangen!

Meer dan 100 websites online gezet!

Ik ben stiekem de tel kwijt

Recensies

Deze klanten gingen je voor

trustpilot
Arana Holding
Arana Holding

Spixels support ons op verschillende vlakken en helpt ons groeien tot een succesvol online bedrijf op het gebied van circulair hout, staal en kussens. Hierin ondersteund Sven in de breedste zin van het woord. Zijn succes is ons succes.

trustpilot
Berna
Berna

Mijn website is bij Sven in goede handen. Wat ik fijn vind is dat de lijntjes kort zijn en ik altijd snel en adequaat een reactie krijg, ik heb wel anders meegemaakt! Ook denkt Sven mee en komt met goede ideeën en oplossingen. Blij met jou Sven!

"De service die Spixels.nl biedt is fantastisch, Sven denkt altijd nèt wat verder dan dat ik doe, geeft een seintje wanneer er een nieuwe ontwikkeling beschikbaar of nodig is en doet wat hij belooft. Ik raad hem zelfs aan bij mijn klanten!"

Waarom kies ik voor Spixels?

Ja, natuurlijk! Het is enorm belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. Of dit nu een smartphone, tablet, laptop of groot computerbeeldscherm is. Het gaat om jouw verhaal en jouw boodschap die perfect over moet komen bij jouw doelgroep. Dat noem je responsive.

Wordt mijn website responsive?

Ja, natuurlijk! Het is enorm belangrijk dat jouw website goed zichtbaar is op ieder beeldscherm. Of dit nu een smartphone, tablet, laptop of groot computerbeeldscherm is. Het gaat om jouw verhaal en jouw boodschap die perfect over moet komen bij jouw doelgroep. Dat noem je responsive.

Krijg ik een WordPress website?

Ja. WordPress heeft meer dan 30% van het hele internet veroverd. WordPress heeft een gigantisch team dat regelmatig updates uitbrengt om jouw website veilig te houden. Spixels heeft ruim tien jaar WordPress ervaring en zet voor jou een website op maat neer dat voldoet aan jouw eisen en wensen.

Krijg ik een gekochte template?

Nee, zeker niet. Jouw website wordt op maat gemaakt vanuit een kale template. Dat betekent dat het raamwerk standaard zal worden ingeladen, zodat er maatwerkrijen en kolommen met jouw content ingeladen kunnen worden. Zo is het grootste deel automatisch responsive. Zie het als een leeg canvas voor een schilderij. Het paneel staat, het doek is strakgetrokken, er moet alleen nog geschilderd worden met de juiste spullen.

Kan ik mijn website zelf bewerken?

Jazeker! Jouw website wordt gemaakt met de ingebouwde bouwer van WordPress (Gutenberg). Spixels heeft investeringen gedaan in een aantal Premium plug-ins voor WordPress, waardoor het zelf aanpassen van jouw teksten en afbeeldingen heel makkelijk is. Je kunt dit natuurlijk ook altijd aan Spixels overlaten.

Sven Kersten

Sven Kersten

Beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

9:00 uur ben ik weer online!

Sven Kersten
Hi 👋
Wat kan ik voor je doen?
WhatsApp